کارشناس وزنه برداری در گفت و گو با آنا:

کراسفیت بهترین گزینه برای کمک به وزنه‌برداری است پاسخگوی عواقب یک تصمیم رئیس فدراسیون است

کارشناس وزنه برداری گفت: رئیس فدراسیون از نظر حقوقی، باید نسبت به اعضای تیم ملی، زیرمجموعه‌های خود، اعضای فدراسیون و کمیته‌ها پاسخگوی تصمیمات باشد.

علیرضا حبیب پور در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا درباره حواشی تغییرات در انجمن کراسفیت و انتقاد برخی از انتخاب نواب نصیرشلال برای ریاست این انجمن توسط سجاد انوشیروانی گفت: در گذشته وزارت وقت تصمیمی را با کارشناسی می گیرد و انجمن کراسفیت را به فدراسیون وزنه برداری می دهد. اکنون باید ببینیم آیا این کار مفید بوده است یا خیر. من  به‌عنوان یک پیشکسوت و مربی وزنه برداری فعالیت کرده‌ام و حتی با رشته کراسفیت هم همکاری داشته‌ام و کاملا با شناخت صحبت می کنم. نکته اینجاست که این رشته، از نظر حرکات، بسیار به وزنه‌برداری نزدیک است.

جوانان به دلیل سختی رشته وزنه برداری کم جذب این رشته می شوند

وی درباره مشکلات مالی رشته وزنه برداری گفت: مسئله دوم این است که باید ببینیم آیا این رشته به وزنه‌ برداری کمک کرده یا برعکس، سنگ‌ اندازی در مسیر رشته المپیکی وزنه برداری صورت گرفته است. از نظر من، کراسفیت به‌شدت به وزنه‌برداری کمک کرده است. چراکه وزنه‌برداری رشته‌ای سخت و کم تنوع است و به همین دلیل کمتر مورد استقبال جوانان قرار می‌گیرد.  در مقابل، کراسفیت یک ورزش با حرکات متنوع و پرمخاطب است. بنابراین وقتی این مجموعه با وزنه‌برداری ادغام می‌شود، نخستین حسن آن هم استعدادیابی در باشگاه‌های کراسفیت می شود.

انتقادها از روی غرض ورزی نسبت به رئیس فدراسیون است

این کارشناس در خصوص انتقاد افراد گفت: جوانانی که وارد کراسفیت می‌شوند، حتماً باید با وزنه‌برداری آشنا شوند و بنابراین ممکن است علاقه‌ مند شوند و وزنه برداری را ادامه دهند. استان‌های ما در زمینه مالی در رشته وزنه‌برداری دچار مشکل هستند چرا که اسپانسرهای قدرتمندی از این رشته در استان‌ها حمایت نمی‌کنند. بنابراین کراسفیت می‌تواند به‌عنوان منبع مالی، کمک بسیار بزرگی برای هیأت‌ ها و توسعه ورزش المپیکی ما باشد.با احترام به منتقدان باید بگویم که بنده با اکثر صحبت‌هایشان موافق نیستم. کراسفیت می‌تواند برای رشته وزنه‌برداری، که المپیکی هم هست مفیر باشد. اگر رسانه‌ها یا منتقدین در مسیری حرکت می‌کنند که این هجمه‌ها را تشدید می‌کند، به نظر من بخش عمده آن ناشی از غرض‌ورزی نسبت به رئیس فدراسیون است. 

کراسفیت بهترین گزینه برای کمک به وزنه‌برداری است

حبیب پور ادامه داد: رئیس فدراسیون، از نظر حقوقی، باید پاسخگوی یک مجموعه باشد. چه نسبت به اعضای تیم ملی، چه نسبت به زیرمجموعه‌ها، چه اعضای فدراسیون و کمیته‌ها. آیا رئیس فدراسیون، به‌عنوان شخصی که باید پاسخگوی تصمیمات باشد، اختیار ندارد رئیس انجمن را تغییر دهد؟ اگر انحراف مالی یا اخلاقی رخ دهد و یا حتی عدم پاسخگویی در هر بخشی از فدراسیون پیش بیاید، چه کسی غیر از رئیس فدراسیون باید نسبت به مردم و مراجع بالاتر پاسخگو باشد؟ چرا وقتی رئیس فدراسیون صلاح می‌داند فرد دیگری را منصوب کند، اینگونه تفسیر می‌شود که رفیق‌بازی درکار است؟ درست یا غلط بودن این تصمیم و همه عواقبش با خود رئیس فدراسیون است. من اکثر انتقاداتی که مطرح شده را خارج از مسائل کارشناسی می‌دانم و اگر بخواهم کارشناسی صحبت کنم، باید بگویم که کراسفیت بهترین گزینه برای کمک به وزنه‌ برداری است.

باید بدانیم که بودجه وزنه برداری محدود است

وی درباره صحبت های شروین اسبقیان مبنی بر تأکید بر این موضوع که فدراسیون ها المپیکی باید تمرکز خود را به جای انجمن ها بر روی رشته تخصصی خود بگذارند گفت: المپین های ما از استان های مختلف کشف می شوند. آیا این رشته‌ها در استان‌ها شرایط مناسبی دارند؟ آیا تأمین مالی برای آنها انجام شده است؟  آیا واقعاً وزارت ورزش می‌تواند از هر نظر حمایت‌ ها را انجام دهد؟ آیا فدراسیون می‌تواند تأمین منابع مالی را برعهده بگیرد؟ ما بودجه‌ای مانند فوتبال یا والیبال نداریم. رشته‌هایی که پرمخاطب‌ترند، بودجه بیشتری دارند، ولی بودجه وزنه‌برداری از نظر مالی بسیار محدود است. اکنون به‌جای اینکه راه درآمد زایی را برای رشته المپیکی‌مان باز بگذاریم، مانع آن می شویم. با ورود افراد از رشته کراسفیت به وزنه‌برداری، می‌توانیم شاهد رشد و شکوفایی وزنه برداری باشیم.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *