به گزارش رکنا، طرز تهیه لوبیا پلو را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.

مواد لازم برای ۴نفر

لوبیا سبز : ۴۰۰ گرم

برنج: ۳ پیمانه

گوجه فرنگی: ۵ عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد

پیاز بزرگ: ۱ عدد

 سیر: ۴ حبه

زعفرون: به میزان لازم

 ادویه‌جات: زیره ½ ق‌چ، کاری ۱ ق‌چ، نمک و فلفل

کره و آب به میزان لازم

طرز تهیه:

اول لوبیا رو تو کمی روغن تفت می‌دین، بعد پوره‌ی پیاز، گوجه، فلفل‌دلمه و سیر رو اضافه می‌کنین. با ادویه‌ها تفت می‌دین، یه لیوان آب و زعفرون می‌ریزین و حدود ۴۰ دقیقه زمان می‌دین تا بپزه.

بعد برنجی که از قبل خیسوندین رو اضافه کنین، ۲ قاشق غذاخوری نمک بزنین و با کره بذارین تا آبش کشیده شه.

وقتی آب برنج خشک شد، حدود ۴۵ دقیقه زمان بدین تا دم بکشه.

و تمام! یه لوبیاپلوی خوش‌عطر و دلچسب آماده‌ست!

نه مهمونی باشه، نه دورهمی…

فقط یه دل سیر لوبیاپلو با ته‌دیگِ طلایی کافیه واسه حال خوب امروز!

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *