«محمدحسین ایمانیخوشخو»، دبیر شورای هنر ، در نشست خبری روز سهشنبه – 23 مرداد – به تشریح سندهای هنری مصوب این شورا پرداخت.
او در این رابطه گفت:
شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از نهادهای اصلی سیاستگذاری و قانونگذاری در حوزه هنر است که شورای هنر را نیز شامل میشود. این شورا قبل از سال 88 فعالیتهای مهمی مانند جایزه جلال آل احمد و فرهنگستان را انجام داده است.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید: وزیر ارشاد: پرستو صالحی میتواند برگردد
برای اطلاع از آخرین اخبار سینمای جهان، میتوانید به بخش اخبار سینما و تلویزیون و برای دانلود فیلمها و سریالهای روز دنیا یه کانال تلگرامی فیگار مراجعه کنید.
دبیر شورای هنر از ممنوعیت لغو کنسرت ها گفت
ایمانیخوشخو افزود:
در دوران دولت شهید رئیسی، شورای هنر به طور فعال دو بار در هفته جلسات برگزار کرد و در مجموع 42 جلسه برگزار شد و 19 مصوبه داشت.
وی اشاره کرد که یکی از مشکلات اصلی کشور، جزیرهای عمل کردن دستگاهها در حوزه هنر است که منجر به ناهماهنگی و موازیکاری میشود. این مشکل به شورا ضربه زده است.
وی ادامه داد:
در شورای هنر، تمامی دستگاههای فرهنگی و هنری از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد و وزارت علوم عضویت دارند و این ناهماهنگیها برطرف شده است.
دبیر شورای هنر به تصویب شش سند بالادستی از جمله سند معماری اشاره کرد و گفت که این سند پس از هشت سال تصویب شد. وی افزود:
بر اساس این سند، تمامی دستگاهها باید به هنر معماری اسلامی پایبند باشند. همچنین سند موسیقی تصویب شد که به موجب آن، هیچ دستگاهی حق لغو کنسرت را ندارد و صدا و سیما باید همه سازهای موسیقی را نشان دهد.
«ایمانیخوشخو» همچنین از تصویب سند هنرهای نمایشی و تاسیس بنیاد ملی تئاتر ایران خبر داد و افزود که سند هنرهای تجسمی نیز به تصویب رسید و این سند، حضور در حراجهای هنری را تسهیل کرده است.
وی از تاسیس شهر جهانی صنایع خلاق فرهنگی در تهران نیز خبر داد و گفت که تاکنون 12 سرمایهگذار معتبر برای این پروژه اعلام آمادگی کردهاند. همچنین، سند سینما به تصویب نهایی رسیده و شامل 10 آییننامه اجرایی است که هنوز تصویب نشدهاند.
این آییننامهها شامل حقوق تماشاگران، حقوق و مسئولیتهای سینماگران و شیوهنامههای سرمایهگذاری سینمایی است. دبیر شورای هنر همچنین به بررسی اسناد موسیقی ۶۰ کشور از جمله ژاپن، کره جنوبی و آفریقا اشاره کرد و گفت که این سند با تصویب عالیترین مقام و ابلاغ وزارت کشور، به مرحله اجرا درآمده است. بر اساس این سند، هیچ شخص یا دستگاهی حق لغو کنسرتها را ندارد.
وی یادآور شد که آموزش و پرورش، با وجود عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از ضعیفترین دستگاهها بوده است که تنها در تعداد معدودی از جلسات شورا حضور داشته است.
بیشتر بخوانید:
نظر شما دربارهی این اقدامات چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با فیگار در میان بگذارید.
source