شرکت سامسونگ الکترونیکس اعلام کرد که ماژول رمزنگاری اختصاصی Samsung CryptoCore این شرکت، موفق به دریافت گواهی معتبر FIPS 140-3 از موسسه ملی استانداردها و فناوری (NIST) شده است. این گواهی تایید می‌کند که سامسونگ متعهد به ارائه امنیت در سطح جهانی و حفاظت از داده‌های کاربران تلویزیون‌های هوشمند است.

یونگ جائه کیم، معاون اجرایی و رئیس تیم تحقیق و توسعه بخش نمایشگر شرکت سامسونگ درباره این موفقیت جدید گفت: «با افزایش یکپارچگی سیستم‌های سرگرمی خانگی، محافظت از داده‌های شخصی کاربران به منظور تجربه اتصال بی‌دردسر، برای شرکت‌های فناوری بسیار مهم می‌شود. با ادغام CryptoCore دارای استاندارد امنیتی FIPS 140-3 در تلویزیون‌های هوشمند خود، ما در سامسونگ متعهد می‌شویم که ارتقای امنیت سرگرمی خانگی را یک قدم فراتر ببریم. همچنین تضمین می‌کنیم که کاربران به شکل راحت و آزادی از قابلیت‌های محصولات ما بهره‌مند شوند».
از سال 2025، Samsung CryptoCore به طور کامل در «سیستم عامل تایزن» (Tizen OS) مخصوص تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ ادغام خواهد شد تا امنیت محصولات کلیدی از قبیل: تلویزیون‌ها، مانیتورها و نمایشگرهای دیجیتال ساینیج را افزایش دهد. با تعبیه این ماژول امنیتی در تایزن، داده‌های شخصی مرتبط با حساب‌های سامسونگ به طور ایمن رمزگذاری می‌شوند. همچنین اطلاعات احراز هویت پلتفرم SmartThings، از تهدیدات هک خارجی محافظت شده و محتوای پخش‌شده در تلویزیون‌ها از حق محفوظ کپی‌رایت بهره‌مند خواهد شد.
گفتنی است از سال 2015، سامسونگ تلویزیون‌های هوشمند خود را به پلتفرم امنیتی «ناکس» (Samsung Knox) مجهز کرده که به مدت 10 سال متوالی گواهینامه CC (Common Criteria) را دریافت کرده است. با این حال، با دریافت گواهی جدید FIPS 140-3، سامسونگ ایمنی دستگاه‌های خود را در برابر هک و نقض داده‌ها بیش از پیش تقویت می‎‌کند. همین طور با استفاده از فناوری رمزنگاری پیشرفته خود، حفاظت پیشگیرانه‌ای از اطلاعات شخصی کاربران ارائه می‌دهد.
گواهی FIPS 140-3 که توسط دولت‌های 10 کشور به رسمیت شناخته شده است، ماژول‌های رمزنگاری را در جهت سنجش میزان امنیت، انسجام و سطح اطمینان آنها مورد بررسی و آزمایش دقیق قرار می‌دهد. برای کاربران، این بدان معناست که تلویزیون‌های هوشمند سامسونگ محافظت پیشرفته‌ای در برابر نقض حریم خصوصی ارائه می‌دهند. این شرایط به آن‌ها اجازه می‌دهد تا از تماشای محتوای خود لذت ببرند، دستگاه‌های هوشمند را به یکدیگر متصل کنند و با انواع خدمات حوزه «اینترنت اشیاء» (IoT) به طور ایمن و بدون نگرانی تعامل داشته باشند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *