به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث دی نیوز،محققان به نتایج جالبی درباره تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها دست یافتند. به گزارش گروه پژوهشی دانشگاه جورجیا، شرکت‌کنندگانی که سطوح بالاتری از امگا ۳ داشتند، با خطر کمتری از سرطان‌های روده بزرگ، معده، ریه و سایر سرطان‌های دستگاه گوارش روبرو شدند. همچنین سطح بالای امگا ۶ باعث کاهش نرخ ابتلا به ۱۴ نوع سرطان مختلف از جمله مغز، ملانوم، و مثانه شد.

یوچن ژانگ، محقق ارشد این پژوهش، تاکید کرد که افراد عادی باید مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ را در رژیم غذایی خود افزایش دهند. این یافته‌ها از داده‌های بیش از ۲۵۳،۰۰۰ شرکت‌کننده در پروژه تحقیقاتی بانک زیستی انگلستان استخراج شده است. این افراد با پر کردن پرسشنامه‌های رژیمی تحت بررسی قرار گرفتند و وضعیت سلامت آن‌ها برای چندین دهه پایش شد. در این مطالعه، حدود ۳۰،۰۰۰ نفر به نوعی سرطان مبتلا شدند.

امگا ۳ و امگا ۶ در ماهی‌های چرب، آجیل و روغن‌های گیاهی یافت می‌شوند، اما بسیاری از افراد برای اطمینان از مصرف کافی، از مکمل‌های روغن ماهی استفاده می‌کنند. با این حال، پژوهشگران هشدار می‌دهند که مصرف زیاد امگا ۳ ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط باشد.

این تحقیق بر اهمیت تنظیم مصرف اسیدهای چرب و نقش آن‌ها در پیشگیری از برخی سرطان‌ها تأکید دارد و بر لزوم مصرف آگاهانه آن‌ها در رژیم غذایی روزانه تأکید می‌کند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *