شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش شفقنا رسانه، «شهر گودال‌های ناگهانی» تیتر روزنامه اعتماد است که در گفتگو با مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه و شهرسازی پرداخت و ضمن تاکید بر اینکه «گودبرداری‌های بلندمرتبه‌سازی‌ها و تونل‌های مترو قاتل قنات‌های تهران‌ هستند»، نوشت: «متروی تهران، تونل بتونی مقاوم و مسلحی دارد اما خطوط شرق به غرب مترو، مسیر قنات‌ها را در یک فاصله بسیار طولانی و به ‌طور کامل قطع کرده که این وضع هم منجر به پشته کردن آب و آب شستگی شدید می‌شود که نمونه بارز این آسیب را در خشک شدن «چشمه علی» در شهرری شاهد بودیم که این اثر ماندگار خاطره‌برانگیز تهران، بعد از احداث ایستگاه خط ۷ مترو در آن منطقه متاسفانه خشک شد. بنابراین با خطوط مترو، رگ‌- آب‌های تغذیه‌کننده جنوب تهران، قطع می‌شوند و این قطع شدگی‌ها به اثرات فروریزشی و قطعی آب و سایر مشکلات در جنوب تهران منجر خواهد شد.»

«فرزندپذیری زیر تیغ نگاه مکانیکی بهزیستی به خانواده» تیتر روزنامه شرق است که در گزارشی ضمن تاکید بر اینکه بازنگری جدی در قوانین فرزندخواندگی نیاز امروز بهزیستی است، نوشت: « بر اساس قوانین فعلی، افراد یا خانواده‌ها برای پذیرش فرزندخوانده باید مراحل قانونی پیچیده‌ای را طی کنند و تأییدهای متعددی از سازمان‌ها و نهادهای دولتی بگیرند. علاوه بر این، در برخی موارد، حتی پس از قبول فرزندخواندگی، سرپرست‌ها حقوق قانونی کافی برای حمایت از کودک به دست نمی‌آورند و همچنان با مشکلاتی در ثبت و حقوق قانونی کودک مواجه هستند. این پیچیدگی‌ها‌ موجب می‌شود‌ بسیاری از کودکان و نوجوانان‌ که به دلیل نبود سرپرستی مؤثر در معرض خطرات گوناگون قرار دارند، بدون حمایت لازم رها شوند و نتوانند به زندگی امن و پایداری دست یابند. یکی از چالش‌های قانونی عمده در زمینه فرزندخواندگی در ایران، این است که فرزندخواندگی به معنای واقعی در بسیاری از موارد تحقق نمی‌یابد و رابطه حقوقی محکمی میان کودک و سرپرست به وجود نمی‌آید. این مسئله به این معناست که کودک همچنان به لحاظ قانونی به خانواده اصلی خود وابسته است و حقوقی را همچون نام خانوادگی، ارث و حمایت قانونی از سوی خانواده جدید‌ ندارد. این خلأ قانونی، علاوه بر اینکه سبب سردرگمی حقوقی کودک و خانواده‌های سرپرست می‌شود، موجب عدم ایجاد احساس تعلق و امنیت برای کودک در خانواده جدید می‌شود.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید….

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *