ساعت 24 – مدیر عامل اتحادیه سراسری صنعت دام پروران همگام کشور گفت: گوشت دام سنگین تولید داخل روی دست دامدار مانده است و خریدار کم است.

به گزارش خبرنگار مهر، تنظیم بازار کالاهای اساسی از صنایع غذایی تا میوه و صیفی‌جات یکی از وظایف وزارت جهاد کشاورزی است. در کنار تامین، کیفیت و سلامت این اقلام خوراکی نیز ضرورتی موکد در بخش بهداشتی است.

طی سال‌های اخیر، با افزایش تولید به نظر می‌رسد کیفیت و سلامت محصولات کمتر مورد توجه بوده است. در حال حاضر یکی از چالش‌های حوزه صیفی‌جات و محصولات گلخانه‌ای، دوره کارنس آفت کش‌های تولیدی و وارداتی است که عموماً طی نمی‌شود و محصولات زودتر چیده و به بازار عرضه می‌شوند. این امر باعث می‌شود تا سموم درون محصولات از بین نروند.

همچنین در تولید محصولات گوشتی بخش زیادی از گوشت قرمز از طریق دامداری‌های نیمه صنعتی تامین می‌شود که نظارت بهداشتی روی آن‌ها کمتر است.

در حال حاضر تامین بازار کالاهای اساسی به لحاظ آمار مشکل کمتری داشته اما در حوزه قیمت امسال شاهد افزایش زیادی بودیم. گوشت قرمز در چند سال اخیر وضعیت مناسبی نداشته و با از بین رفتن زیرساخت‌های صنعت دامپروری و کشتار دام‌های مولد در سال‌های پیش از ۱۴۰۰ موج گرانی را در سال ۱۴۰۲ دامن زد.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *