سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در روزهای ۲۵ و ۲۶ مهر، ۱۴۰۳ در شهر تهران برگزار میشود.
به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا؛ سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران روز چهارشنبه، ۲۵ مهر، ۱۴۰۳ لغایت پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۴۰۳ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار میشود.
محورهای سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران به شرح ذیل است:
-کاهش و بازیافت ضایعات صنایع غذایی
– روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
– کنترل بهداشت و کیفیت غذا
– غذاهای مفید، پری بیوتیک و پروبیوتیک
– کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
– ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذا
– امنیت و ایمنی غذایی
– بحران آب و صنایع غذایی
– غنی سازی مواد غذایی
– فناوری نانو و بیوتکنولوژی نانو در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
– راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
– فرمولاسیون غذا
– صنعت فرآورده های گوشتی
– صنایع تولید غلات
– صنایع بسته بندی مواد غذایی
– صنایع لبنیات
– صنایع نفت
– سایر تحقیقات جدید در صنایع غذایی
دانشجویان، پژوهشگران و علاقهمندان میتوانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس به نشانی https://civilica.com/l/۱۵۶۵۳۵/ مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.
source