این سالاد پاستا مجلسی، ساده، سریع و خوشمزه است و برای مهمانی‌ها، مدرسه یا عصرانه بسیار مناسب می‌باشد. ترکیب ذرت، ژامبون، هویج و فلفل دلمه‌ای همراه سس خردل و مایونز، طعمی بی‌نظیر و تازه ایجاد می‌کند.

مواد لازم 

خردل: ۱ ق 

ذرت: ۱ پیمانه 

ژامبون: ۱ بسته 

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم 

هویج متوسط: ۱ عدد

خیارشور خرد شده: ۱ پیمانه 

فلفل دلمه‌ای قرمز: ⅔ عدد

آب لیموی تازه: ۱ عدد 

مایونز: حدود ۴ ق غ 

پاستا: نصف بسته 

ماست: ۲ ق غ 

کمی آویشن 

مرحله اول: آماده‌سازی پاستا 

پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بجوشانید تا نرم شود و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: خرد کردن مواد

هویج، خیارشور و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و ژامبون را به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله سوم: تهیه سس سالاد

مایونز، ماست، خردل، آب لیموی تازه، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست آید.

مرحله چهارم: ترکیب مواد

پاستای خنک شده، ذرت، هویج، خیارشور، ژامبون و فلفل دلمه‌ای را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس آماده شده را اضافه کنید. مواد را به آرامی مخلوط کنید تا تمام سالاد با سس پوشیده شود.

مرحله پنجم: سرو

سالاد پاستا مجلسی را در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی سبزی تازه یا پنیر رنده شده تزئین کنید و همراه با غذا یا به عنوان عصرانه سرو کنید.

نتیجه: سالاد پاستا مجلسی، رنگی، خوشمزه و تازه آماده است و همه عاشقش می‌شوند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *