مدیرعامل شرکت نوسازی و عمران چیتگر؛

قرارداد منعقد شده در باملند از نوع ترکمنچای نبود!

مدیرعامل شرکت نوسازی و عمران چیتگر گفت: نمی‌توان قرارداد قبلی منعقد شده در بام‌لند را یک قرارداد ترکمنچای نامید، در سال ۹۲ قراردادی با شرکتی منعقد شد که در ادامه در سال ۹۶ الی ۹۷ مسائلی در قرارداد منجر شد که شهرداری پیگیری‌های دعوای حقوقی را در دستور کار خود قرار بدهد و با پیگیری‌های مکرر از شرکت اشاره شده به شهرداری تحویل شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، مجید قادری آذر مدیرعامل شرکت نوسازی و عمران چیتگر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت موضوع مدیریت یکپارچه واحد در دریاچه چیتگر اظهار کرد: این موضوعی است که مورد توجه مدیریت شهری و به‌ویژه چمران رئیس شورای شهر تهران قرار گرفته است و در بازدیدی که اخیراً رئیس شورا از بام‌لند داشته، اعلام کرده ان‌شاءالله ظرف یک ماه آینده این موضوع پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه پس از گذشت حدود یک دهه سرانجام، آب شرب به این منطقه متصل شد و همچنین چالش‌ها و نوسانات برق مرتفع شده است عنوان کرد: علاوه بر این به دنبال پیگیری موضوعات ایمنی و تأسیساتی در بام‌لند هستیم.

مدیرعامل شرکت نوسازی و عمران چیتگر اضافه کرد: رویکرد ما این است که بتوانیم واحد‌ها و کسبه‌های موجود در بام‌لند سود و انتفاع داشته باشند و شرایطی فراهم شود که شهروندان نیز با مراجعه به این منطقه رضایت کامل را داشته باشند. نه‌تنها شهروندان تهرانی بلکه از سایر نقاط کشور جهت خرید به مجموعه بام‌لند و دریاچه چیتگر مراجعه می‌کنند و ناگفته نماند که دریاچه خلیج فارس، دریاچه‌ای مصنوعی و منحصربه‌فرد در خاورمیانه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به بازدید‌های دوره‌ای رئیس و اعضای شورای شهر تهران از دریاچه شهدای خلیج فارس و بام‌لند گفت: فضایی در این محدوده فراهم شده تا شهروندان علاوه بر خرید اقلام مورد نیاز خود با قیمت مناسب و کیفیت خوب فضای تفریحی و گردشگری را نیز تجربه کنند.

وی درباره حضور برند‌های ایرانی در این محیط گفت: با گذشت چند سال برند‌های ملی باکیفیت و داخلی معتبر در بام‌لند حضور پیدا کردند. البته باید به این موضوع اشاره شود که کالای باکیفیت با لاکچری متفاوت است. به همین جهت تلاشمان بر این است که با توجه به اینکه سال جاری از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم اعلام شده است بتوانیم حمایت لازم را از تولیدات داخل داشته باشیم.

قادری آذر با تاکید بر اینکه مجموعه بام‌لند به دنبال کالا‌های لاکچری نیست، گفت: رویکرد ما عرضه باکیفیت کالا‌های مناسب با قیمت‌های مناسب به شهروندان تهرانی است.

وی درباره امکانات رفاهی گفت: جهت تامین پارکینگ در محدوده بام‌لند طرحی در کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران تهیه شده تا بتوانیم با همکاری شهرداری منطقه ۲۲، پارکینگ مورد نظر را در این محدوده تامین کنیم.

قادری آذر با بیان اینکه نمی‌توان قرارداد قبلی منعقد شده در بام‌لند را یک قرارداد ترکمنچای نامید، تصریح کرد: در سال ۹۲ قراردادی با شرکتی منعقد شد که در ادامه در سال ۹۶ الی ۹۷ مسائلی در قرارداد منجر شد که شهرداری پیگیری‌های دعوای حقوقی را در دستور کار خود قرار بدهد و با پیگیری‌های مکرر و مستمر و طی ۴ الی ۵ سال سرانجام در سال ۱۴۰۳، بام‌لند از شرکت اشاره شده به شهرداری تحویل داده شد و پس از آن نیز اقدامات لازم جهت ساماندهی این مجموعه در دستور کار قرار گرفت.

وی در ارتباط با تعداد مغازه‌های موجود در محدوده بام‌لند گفت: ۱۳۰ واحد تجاری در این مجموعه وجود دارد که برخی از آن‌ها متراژ پایین و برخی از آن‌ها متراژ‌های بالایی را دارند و ماهیانه ۱۸ میلیارد تومان درآمد از محل اجاره مغازه‌های بام‌لند در اختیار شهرداری تهران قرار می‌گیرد که سالیانه این رقم به حدود ۲۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *