به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،در آستانه روز جهانی سالمندی، اعضای شورای آینده‌نگاری فرهنگستان علوم پزشکی ایران به بررسی ابعاد سلامت سالمندان پرداختند. بتول احمدی، عضو گروه سلامت زنان، بر ضرورت توجه به ویژگی‌های خاص زنان سالمند تأکید کرد و گفت: هرچند زنان عمر طولانی‌تری دارند، اما در طول این مدت با بیماری‌های مزمن و محدودیت‌های اجتماعی مواجه می‌شوند. او خواستار ارتقاء سواد سلامت در این گروه به‌منظور خودمراقبتی و بهبود سلامت خانواده‌ها شد.

علی حائری، رئیس گروه سلامت فرهنگستان، به تأکیدات فلسفی قرآن در مورد سالمندی اشاره کرد و عبدالرحمان رستمیان بر لزوم استفاده از تجربیات موفق شهرداری‌ها در آموزش سالمندان تأکید کرد. حسین ملک افضلی نیز بر اهمیت رویکردهای اجتماعی در حل مشکلات سالمندان و استفاده از روانشناسان در این زمینه تأکید داشت.

محسن شتی، متخصص اپیدمیولوژی، با انتقاد از رویکرد بیماری محور، پیشنهاد کرد که باید توجه بیشتری به فعالیت‌های بدنی و سلامت عمومی سالمندان معطوف شود. او همچنین خواستار توجه نهادهای مختلف به این موضوع شد.

محمد علی محققی، معاون علمی فرهنگستان، در پایان به جمع‌بندی نظرات و پیشنهادات پرداخت و بر ضرورت تدوین راهبردهای اجرایی برای ارتقاء سلامت سالمندان تأکید کرد. او به اهمیت بصیرت در حل مسائل این حوزه اشاره کرد و اعلام کرد که نتایج این نشست به‌زودی در قالب راهکارهای عملی ارائه خواهد شد.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *