در گفتوگو با آنا

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه در تاریخ ایران از باستان تا امروز همیشه در همه ارگانها بزرگتر و کوچکتری بوده و امروز همه اطراف یک نفر به عنوان ولی فقیه جمع شدهاند، نشاندهنده فرهنگ غنی ایرانیان است.
احد بیوته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر تمدن غنی ملت ایران، تصریح کرد: یک نسخه فرهنگ غنی ایرانی، ولایتمداری است. اینکه در تاریخ ایران از باستان تا امروز در همه ارگانها بزرگتر و کوچکتری بوده و امروز همه اطراف یک نفر به عنوان ولی فقیه جمع شدهاند و حرفشنوی و وحدت و همدلی ایرانی در این ۱۲ روز نیز خودش را به نحو احسن نشان داد، نشان دهنده فرهنگ غنی ایرانیان است.
وی در ادامه به ادعاهای پوچ غرب و در راس آن آمریکا مبنی بر فرهنگ مداری اشاره و خاطرنشان کرد: الان دنیا دارد از دموکراسی حرف میزند، دنیا دارد از تعامل حرف میزند، دنیا دارد میگوید که مثلاً ما داریم در کنار هم خوب زندگی میکنیم، اما کشوری مثل آمریکا که چند صباحی است تشکیل شده یا رژیم اسرائیل که چند صباحی است دور هم جمع شدهاند این مدعیان بدون ریشه خودشان را به هر حال به رسمیت شناختهاند و برای کشورهایی که ریشه و اصالت دارند خط و نشان میکشند.
بیوته با بیان اینکه مردم کشوری مثل ایران از هزاران سال پیش تا به امروز با اقوام مختلف در یک مرز، در داخل یک هارچوب زندگی کردهاند، افزود: علیرغم تنوع زبان، تنوع رنگ، تنوع فرهنگ و تنوع جغرافیا، اما ملت ایران یک هدف داشتهاند. این نشان از تمدن غنی است؛ نه اینکه ادعای تمدن داشته باشیم، اما نتوانیم به حرفهایی که میزنیم عمل کنیم و با جنگ و خونریزی انسان دوستی و صلح دوستی را زیر سوال ببریم.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: تمدن ایران همین اقوام ایرانی است که در سالیان گذشته از چند هزار سال پیش در کنار هم زندگی کردهاند و امروز با کوچکترین حرکتی از طرف هر کسی از خارج این هارچوبی که این اقوام مختلف دارند زندگی میکنند و اگر کشوری بخواهد یک غلطی بکند آن اصالت، وحدت و تمدن ایرانی بودن خودش را نشان میدهد.
وی به پیوند عمیق تمدن ایران و اسلام هم اشاره کرد و اضافه کرد: بحمدالله امروز تمدن ایران اسلامی توانسته با اسلام زینت پیدا کند و رافت بگیرد و با حضور مقام معظم رهبری وحدت پیدا کند. تمدن ایران صلح دوست، بشردوست و انسان دوست طوری است که هیچ وقت هیچ کس نمیتواند ادعا کند که ایران متجاوز بوده است؛ بنابراین همین نشان از تمدن عمیق ایرانی است.
این نماینده مجلس به تبلور فرهنگ غنی ایرانی در ادبیات تنومند ایرانیان من جمله اشعار بزرگانی، چون حافظ، مولانا، سعدی و فردوسی نیز اشاره کرد و ادامه داد: ادبیات غنی ما پر است از انسان دوستی، مهربانی، اخلاق انسانی و ستیز با جهل و ستم. ادبیات غنی ما چیزی نیست که امروز بشود تغییرش داد به طوری که دیگران بخواهند به صورت دلبخواهی چیزی به آن کم یا زیاد کنند. برای اثبات این حقانیت بهتر است که به تاریخ مراجعه کنیم و ببینیم گفتمان ادبی و ادبیات ما چی است گفتمان ادبی و ادبیات دیگران چه چیزی. بحث تاریخ است؛ نه ما میتوانیم پاکش کنیم و بسازیم نه کسی دیگری میتواند این کار را بکند.
بیوته افزود: لذا به کتابها، نوشتهها، آهنگها و موسیقیهای محلی ما مراجعه کنید در هر یک از اقوام ما در موسیقیها و نوشتهها و شعرهایی که تبدیل به موسیقی شده و سینه به سینه منتقل شدهاند در همه المان مهربانی، عشق و وفاداری و انسان دوستی وجود دارد. کسی نمیتواند در اشعار ایران نه تنها در فارسی بلکه در تمام اقوام ایرانی شر و شرارت پیدا کند. در تمام موسیقیهای محلی ما نصایح، انسان دوستی، مروت و وجدان، راهکار زندگی و راهکار اجتماعی برای خوب زیستن وجود دارد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اگر مقام معظم رهبری به تمدن و تاریخ ما اشاره میکند به این دلیل است که تاریخ ما، ما را تعریف میکند، تصریح کرد: این تاریخ اصیل، اصالت ما را بیان میکند که ما چه مردمانی هستیم. در مقابل بعضی سوالات نیازی نیست ما جوابی برای امروزمان پیدا کنیم و بگوییم ما الان داریم این کار را میکنیم چرا که این میوه دقیقاً در تنه همان درخت وجود دارد لذا این گل و میوه امروز حکایت از دیروز این درخت تنومند ایران است؛ چه در سیاست و چه در فرهنگ.
source