معاون صداوسیما: جبهه هشتم جنگ، جبهه رسانه است

آیین «محکومیت تروریسم علیه رسانه» شامگاه یکشنبه در مرکز همایش‌های صداوسیما با حضور مقامات، خبرنگاران و خانواده‌های شهدای رسانه برگزار شد. معاون برون‌مرزی سازمان صداوسیما از آغاز فرایند جهانی ثبت «روز تروریسم علیه رسانه» خبر داد و تأکید کرد رسانه، جبهه هشتم نبرد ملت ایران با رژیم اشغالگر است.

به گزارش خبرگزاری آنا، مراسم بزرگداشت شهدای رسانه در نبرد با رژیم صهیونیستی با عنوان «محکومیت تروریسم علیه رسانه»، شامگاه یکشنبه با حضور جمعی از مقامات لشکری و کشوری، خبرنگاران و فعالان رسانه‌های داخلی و خارجی در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد.

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، وحید جلیلی قائم‌مقام رئیس رسانه ملی، حسن عابدینی معاون سیاسی، احمد نوروزی معاون برون‌مرزی صداوسیما و جمعی از مسئولان و خانواده‌های شهدای رسانه در این مراسم حضور داشتند.

در بخشی از مراسم، روایت‌هایی زنده و دلخراش از سوی امدادگر باسابقه اورژانس تهران و فاطمه تنهایی، شهردار منطقه ۸ تهران، بازگو شد که ابعاد انسانی و میدانی جنگ ۱۲ روزه علیه ایران را به تصویر کشید.

امدادگر اورژانس تهران با بغض و تأثر گفت: «ما از نخستین کسانی بودیم که به محل حادثه رسیدیم. صحنه‌هایی دیدیم که حتی برای کادر درمان هم غیرقابل تحمل بود. کنار پیکر‌های بی‌جان، لباس زیر خونی یک کودک دو ساله و اسباب‌بازی‌اش روی زمین افتاده بود. هر قدم که برمی‌داشتیم، انگار بر وجدان‌مان پا می‌گذاشتیم.»

او افزود: «بیش از ۱۲ شبانه‌روز بی‌وقفه در خط مقدم امداد بودیم. همدلی‌ای که دیدیم، در هیچ بحران دیگری تجربه نکرده بودیم. مردم از ما تشکر می‌کردند و حتی خبرنگاران نیز دست از کار خبری کشیدند و به کمک مردم شتافتند.»

فاطمه تنهایی، شهردار منطقه ۸ تهران نیز در سخنانی مستند و تأثیرگذار از مدیریت بحران و فرماندهی عملیاتی در منطقه آسیب‌دیده تهران گفت:
«در میدان، عقلانیت بر احساسات حاکم بود، اما مادر بودن را نمی‌شد کنار گذاشت. بیش از ۸ شبانه‌روز درگیر آواربرداری و عملیات نجات بودیم. ۱۵ نفر از مردم عادی در حملات شهید شدند و خانواده‌های زیادی زیر آوار ماندند.»

او به یاد دختر نخبه‌ای که زیر آوار جان باخت افزود: «پیکر یاسمین، دختر شهید باکویی، آن‌قدر متلاشی شده بود که کمتر از کف دست تحویل خانواده‌اش دادیم. این صحنه‌ها را هیچ‌گاه فراموش نخواهم کرد.»

شهردار منطقه ۸ در پایان تأکید کرد: «پس از نجات، بازسازی، اسکان و حمایت از خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت و همچنان ادامه دارد. ما دهه شصتی‌ها مدیون شهدا و رهبر عزیزمان هستیم و ایران را با همین نگاه می‌سازیم.»

 ثبت روز جهانی تروریسم علیه رسانه به ابتکار ایران

احمد نوروزی، معاون برون‌مرزی سازمان صداوسیما، در همین مراسم با اشاره به نقش راهبردی رسانه در دفاع از ملت ایران و مقابله با پروژه رسانه‌ای صهیونیسم جهانی گفت: «امشب در جمع خانواده بزرگ رسانه، به‌ویژه خانواده شهدای رسانه، گرد هم آمده‌ایم تا از ایستادگی آنانی تجلیل کنیم که جان خود را در مسیر روایت حقیقت فدا کردند. دشمن در تاریخ ۲۶ خرداد برابر با ۱۶ ژوئن، صدا و توانمندی ملت ایران را هدف قرار داد.»

او افزود: «رژیم صهیونیستی ابتدا فرماندهان نظامی، سپس زیرساخت‌های علمی و مناطق شهری را هدف گرفت و در گام بعدی تصمیم به خاموش کردن صدای ایران گرفت، اما تلاش شبانه‌روزی همکاران ما طرح دشمن را ناکام گذاشت.»

نوروزی با اشاره به اعتراف مقامات صهیونیستی اظهار داشت: «رژیم اشغالگر اذعان کرده جبهه هشتم جنگ، جبهه رسانه است که این افتخاری بزرگ برای خانواده رسانه ایران است.»

او همچنین از ابتکار ایران برای ثبت جهانی «روز تروریسم علیه رسانه» خبر داد و گفت: «امشب بیانیه‌ای با حضور خانواده شهدای رسانه و همکاران رسانه‌ای امضا می‌شود تا فرایند ثبت جهانی این روز در مجامع بین‌المللی آغاز شود. تاریخ ۲۶ خرداد باید به‌عنوان روزی تاریک و نماد جنایتی خاموش ثبت شود.»

نوروزی در ادامه افزود: «بیش از ۲۰۳۰ شهید رسانه‌ای در فلسطین طی ۶۳۰ روز گذشته جان‌باخته‌اند و همه ما در یک جبهه و با دشمنی مشترک هستیم.»

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *