به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، دبیر ستاد توسعه اقتصاد زیستفناوری و سلامت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری اعلام کرد که یکی از اهداف اصلی این ستاد در سال ۱۴۰۴، بهرهبرداری از هوش مصنوعی در بخشهای مختلف سلامت است. هدف این برنامه کاهش هزینههای درمان به میزان ۴۰ درصد بهویژه در حوزه بیماریهای مزمن است.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد زیستفناوری و سلامت، در نشست خبری «اهداف و برنامههای ستاد در سال ۱۴۰۴»، که روز یکشنبه ۳۱ فروردینماه در محل معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به هزینههای بالای سلامت در کشور، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی را یکی از راههای مؤثر برای کاهش این هزینهها و افزایش بهرهوری در سیستم سلامت کشور دانست.
وی در ادامه افزود: «توسعه سلامت الکترونیک و استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت بهطور حتم میتواند حداقل ۴۰ درصد از هزینههای درمان، بهویژه در بیماریهای مزمن را کاهش دهد و در عین حال کیفیت و سطح سلامت را بهبود بخشد.»
دبیر ستاد توسعه اقتصاد زیستفناوری و سلامت همچنین تأکید کرد که ورود هوش مصنوعی به بخش سلامت نیازمند طراحی نقشه راهی مناسب و برخورداری از نگاهی جامع به این حوزه است. وی همچنین اعلام کرد که ستاد از فناوران فعال در این عرصه برای توسعه نوآوریهای مرتبط با سلامت الکترونیک و هوش مصنوعی بهطور ویژه حمایت خواهد کرد.
قانعی در ادامه صحبتهای خود اظهار داشت: «یکی از اولویتهای ستاد توسعه اقتصاد زیستفناوری و سلامت، حمایت از فناوران حوزه هوش مصنوعی برای ارائه نوآوریهای مرتبط با سلامت است. این حمایتها از طریق بنیاد علم ایران و صندوق حمایت از پژوهشگران انجام خواهد شد و سلامت الکترونیک و هوش مصنوعی بهعنوان اولویتهای اصلی این ستاد مطرح خواهند شد.»
source