به گزارش سلامت نیوز به نقل از اطلاعات آنلاین، مایکروویو می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای گرم کردن غذا باشد چون باکتری‌های مضر غذا را از بین می‌برد ولی با این حال این وسیله به دلیل پختن غذاها به طور ناموزون بدنام هستند و به باکتری‌های مضر اجازه زنده ماندن و رشد می‌دهند و شما را در معرض خطر مسمومیت غذایی قرار می‌دهد. میتزی باوم، مدیر عامل Stop Foodborne می‌گوید: «هنگامی که غذا را دوباره در مایکروویو گرم می‌کنید، باید حداقل یک بار غذا را هم بزنید تا گرما پخش شود و سپس دوباره در مایکروویو قرار داده شود تا به دمای مناسب برسد.

دکتر راندال فیبوس، دکترای تخصصی، استاد ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کانزاس توصیه می‌کند ۴ ماده غذایی را نباید به هیچوجه در مایکروویو گرم کنید.

۱. شیر خشک یا شیر مادر

ژوان بلیک استاد رشته تغذیه دانشگاه بوستون می‌گوید: «شیر خشک یا شیر مادر در مایکروویو می تواند باعث گرم شدن ناهموار، ایجاد نقاط داغ در شیشه شیر شود. این قسمت‌های بسیار داغ مایع می‌تواند دهان کودک را جوش بزند.»

۲. مرغ شکم پر

دکتر باربارا کوالسیک، دانشیار و مدیر موسسه ایمنی غذایی و امنیت تغذیه در دانشگاه جورج واشنگتن، می‌گوید: مرغ شکم پر هرگز نباید در مایکروویو پخته شود. او می‌گوید: «ممکن است بر روی مرغ شکم‌پر شده برچسب «آماده برای طبخ» گذاشته شود، اما شما نباید آن را فقط در مایکروویو بپزید. اگرچه مرغ ممکن است به سرعت بپزد، اما مواد داخل آن ممکن است به دمای مناسب مورد نیاز برای از بین بردن باکتری های مضر نرسد و خطر بیماری های ناشی از غذا را بالا می برد.

۳.  طعم دهنده‌های گوشت خام یا مرغ

در حالی که مارینادها طعم فوق‌العاده‌ای به غذاهای خام و غنی از پروتئین قبل از پختن می‌دهند، نباید از ماریناد نپخته به عنوان سس تکمیلی برای گوشت یا مرغ پخته شده استفاده کنید.

۴. غذاهای مانده بیش از یک هفته

اگر غذا به مدت هفت روز یا بیشتر در یخچال باقی مانده بود بدون شک آنها را دور بریزید. غذاهای بسیار قدیمی می توانند رشد فساد (کپک، مخمرها) و باکتری داشته باشند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *