
فعال حوزه صنعت شیلات گفت: برگزاری رویداد صدرا اقدام علمی و منحصربهفردی است که تعامل بیشتر صنایع و دانشگاه را در بر خواهد داشت.
عابده رئیسی سرپرست تحقیق و توسعه یک مجتمع صنایع شیلاتی در حاشیه رویداد صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار در گفتوگو با خبرنگار آنا با تأکید بر اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه اظهار کرد: هر شرکتی برای اینکه بتواند روابط و تعاملات کاری خود را ارتقا دهد باید از نقطه امن خود خارج شده و با افراد مختلف در سطوح شغلی گوناگون ارتباط برقرار کند و جامعترین ارتباط، ارتباط با دانشگاههاست.
فعال حوزه صنعت شیلات افزود: اکنون دانشگاهها با برگزاری رویدادهای مفید بیشترین راه ارتباطی را با صنعت فراهم کرده و راهکار تقویت این ارتباط بسترسازی مناسب و ایجاد حلقههایی بین دانشگاه و صنعت است.
وی در پاسخ به این پرسش که چالشهای ارتباط صنعت با دانشگاه را چه میدانید و راهکارهایتان چیست؟ توضیح داد: ضعف در بسترسازی و حمایت، ضعف دانشی و مهارتی، عدم انعطاف ساختارها و فرایندها و فقدان باور و فرهنگ مناسب ازجمله چالشها در این ارتباط بوده که راهکار رفع آنها ایجاد رشتههای تحصیلی مورد نظر مشاغل و صنایع در دانشگاههاست تا متخصصان این حوزه را تربیت کنند.
سرپرست تحقیق و توسعه مجتمع شیلاتی با اشاره به اهمیت رویداد صدرا در دانشگاه آزاد عنوان کرد: برگزاری این رویداد اقدام علمی و منحصربهفردی است که تعامل بیشتر صنایع و دانشگاه را در بر خواهد داشت. علاوه بر این دانشجویان با صنایع مختلف بیشتر آشنا میشوند و باعث ایجاد بسترسازی مناسب برای ارائه رشتههای تحصیلی دریامحور مطابق با نیاز این قسمت از آبوخاک میهنمان خواهد شد.
سرپرست تحقیق و توسعه مجتمع شیلاتی گفت: شرکت زیرمجموعه این مجتمع در زمینه صنایع شیلاتی شامل واحد بستهبندی، فرآوری ماهی، میگو و همچنین واحد کنسروسازی فعال بوده و به تولید کنسرو ماهی مشغول است. علاوه بر تولید محصولات باکیفیت کنسرو ماهی و میگو محصولات کنسروی جدید طعمدار، ترکیبی و نمونههای کنسرو در شفاف ماهی تون برای بازارپسندی بالاتر تولید میکند.
رئیسی اضافه کرد: بهعلاوه این شرکت درصدد ایجاد ارزش افزوده در محصول جانبی از ماهی و میگو (ضایعات و ضایعات ماهی و میگو) است که به موفقیتهایی نیز دست پیدا کرده مانند تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات و زائدات ماهی و میگو که در این زمینه با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی ارتباط نزدیک و مستحکم دارد.
source