به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،در این میان، عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها به موقع از سوی بیمه‌ها، به ویژه سازمان تأمین اجتماعی، که بیشترین نسخ را در دست دارد، عامل اصلی بروز بحران‌های مالی است. این وضعیت در حالی رخ می‌دهد که بیمه‌های مختلف نظیر بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح نیز در پرداخت بدهی‌ها با تأخیر مواجه هستند.

اما چرا بیمه‌ها همیشه در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها سنگ‌اندازی می‌کنند؟ بررسی این موضوع به یک قرارداد خاص بین بیمه‌ها و داروخانه‌ها برمی‌گردد که در آن ذکر شده، پرداخت مطالبات تنها در صورتی انجام می‌شود که بیمه‌ها اعتبار مالی لازم را داشته باشند. این بند از قرارداد باعث بروز چالش‌های جدی در همکاری داروخانه‌ها با بیمه‌ها شده است.

این قرارداد در شورای عالی بیمه سلامت به تصویب رسیده و اکنون داروخانه‌ها نسبت به آن اعتراض دارند. در یک نشست اخیر انجمن داروسازان ایران، نمایندگان مجلس نیز حضور داشتند و از آنها خواسته شد تا به هر طریق ممکن این قرارداد بازبینی و اصلاح شود. اما مشکل اصلی در اینجاست که اکثر اعضای شورای عالی بیمه سلامت را نمایندگان بیمه‌ها تشکیل می‌دهند که تمایلی به تغییر این قرارداد ندارند.

اعضای انجمن داروسازان معتقدند که وزارت رفاه در این موضوع به نفع بیمه‌ها عمل می‌کند و وزارت بهداشت نیز تحت تأثیر دولت قرار دارد. در نتیجه، تنها نماینده سازمان نظام پزشکی باقی می‌ماند که نمی‌تواند به تنهایی در برابر فشارهای سایر اعضای شورای عالی بیمه سلامت مقاومت کند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *