خرید قهوه فوری یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است که با طعم‌ها و عطرهای متنوع، طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است. اما با وجود تنوع بی‌نظیر قهوه، انتخاب بهترین نوع قهوه چالش ‌برانگیز خواهد بود. برخی از افراد قهوه‌های با کافئین بالا را به‌عنوان بهترین نوع قهوه می‌دانند و برخی دیگر براساس محل کشت قهوه، بهترین آن را انتخاب می‌کنند. در نهایت برای انتخاب بهترین نوع قهوه برای مصرف باید به سلیقه و اولویت‌های خود توجه داشته باشید.

 

بررسی ۳ برند قهوه فوری معروف و مناسب برای مصرف خانگی

قهوه فوری نسکافه

نسکافه یا همان خرید قهوه فوری نسکافه در سال 1907 اختراع شد . اولین شرکت سازنده آن شرکت نستله (Nestle) است که محصول خود را با نام تجاری نسکافه (Nescafe) تولید و به بازار ارائه کرد و به سرعت به یکی از پرطرفدارترین محصولات غذایی تبدیل شد. دقیقاً هم به همین دلیل مردم بجای استفاده از واژه‌ی قهوه فوری از نسکافه استفاده می کنند. نسکافه در واقع همان قهوه‌ دم شده است که طی فرآیندی به شکل پودر در می آید و برای آماده شدن نیازی به قهوه جوش ندارد و با حل کردن کمی از آن در یک فنجان آب جوش،آماده نوشیدن است.

قهوه فوری بیشتر برای آن دسته از مصرف کنندگان است که فرصت کافی برای آماده سازی قهوه را ندارند. این نوع قهوه در آغاز مخالفان جدی در میان طرفداران قهوه داشت، چراکه قهوه نوشان حرفه ای معتقد بودند طعم و عطر واقعی این نوشیدنی در بسته بندی های قهوه فوری از دست می‌رود. اما امروز با پیشرفت فن آوری تولید قهوه فوری، دیگر فاصله میان‌ کیفیت این دو نوع قهوه به کلی از میان رفته و حتی قهوه فوری طرفداران بیشتری پیدا کرده است. چراکه این نوع قهوه معمولا پس از آسیاب، پروسه تولید را طی می‌کند و در حقیقت به نوعی پرورده و خوش طعم می‌ شود. قهوه فوری به دو حالت کلاسیک و گلد تولید می‌شود که قهوه‌ کلاسیک به جهت طعمی، سنگین‌تر از گلد است .

در واقع قهوه فوری (نسکافه) نوعی قهوه است که از عصاره‌ قهوه‌ خشک شده تهیه می‌شود. عصاره‌ی قهوه به وسیله‌ دم کردن پودر قهوه به دست می‌آید . درست شبیه زمانی که قهوه‌ معمولی دم می‌شود اما با کمی غلظت بیشتر .

بعد از دم شدن قهوه، آب و پودرهای آن از یکدیگر جدا می‌شوند. در کل دو راه برای تهیه‌ قهوه‌ی فوری وجود دارد .

خشک کردن افشانی ( Spray-drying ) : در این روش قهوه به داخل هوای داغ پاشیده می‌شود. این کار باعث خشک شدن سریع قطرات می‌شود و آنها را به پودر یا تکه‌های کوچکتر تبدیل می کند.

خشک کردن انجمادی: قهوه در این حالت بعد از منجمد شدن به تکه‌های کوچکتر تبدیل می‌شود. سپس در دمای پایین و در خلاً خشک می‌شوند .

در هردو روش عطر و طعم و کیفیت قهوه حفظ می‌شود . مرسوم ترین روش درست کردن قهوه‌ فوری برای نوشیدن، اضافه کردن دو قاشق چای‌خوری از آن به یک فنجان آب داغ است . میزان غلظت آن نیز به راحتی با اضافه کردن مقادیر آن قابل تنظیم است.

قهوه فوری نسکافه

قهوه فوری علی کافه

با توجه به سلیقه‌ تان می‌توانید از محصولات متفاوت این برند شناخته شده استفاده کنید. در واقع محصولات این شرکت در طعم‌های متفاوتی ارائه شده‌اند تا افراد بتوانند متناسب با سلیقه خود، قهوه دلخواهشان اقدام به خرید قهوه فوری علی کافه نمایند.  قهوه بلک، طعم غلیظ‌تری دارد در حالی که قهوه نقره‌ای مناسب کسانی است که به دنبال نوشیدنی‌های رژیمی و بدون قند با طعم ملایم هستند. کافی میکس علی کافه نیز جزء محصولات پرطرفدار این برند است زیرا که از قهوه‌های عربیکا، روبوستا و گیاهان دارویی مثل تونکات و جینسینگ فرآوری شده است و مناسب برای افراد دیابتی و ورزشکارانی است که به مصرف قهوه قبل از تمرین، عادت دارند.

قهوه فوری علی کافه

قهوه فوری استارباکس

استارباکس طیف گسترده‌ای از محصولات منحصربه‌فرد را ارائه می‌دهد که مشتریان در فروشگاه‌های استارباکس، در خانه یا در راه، از آن‌ها لذت می‌برند. این محصولات عبارت‌اند از:

قهوه و چای: انواع دانه قهوه با خاستگاه‌ها و مقدار برشتگی مختلف، بیش از ۳۰ نوع ترکیب قهوه، قهوه آسیاب شده، قهوه فوری، کپسول‌های اسپرسو، انواع چای

نوشیدنی‌های دست‌ساز: قهوه تازه دم شده، نوشیدنی‌های گرم و سرد بر پایه اسپرسو، نوشیدنی‌های سرد، اسموتی قهوه، انواع چای سرد و گرم

کالاها: تجهیزات دم‌آوری قهوه و چای، لیوان و لوازم جانبی، دستگاه قهوه‌ساز، کالاهای بسته‌بندی شده، کتاب و هدایا

غذای تازه: شیرینی، ساندویچ‌ سرد و گرم، سالاد، جو دوسر، ماست و ظرف‌های میوه

قهوه فوری استارباکس

نکات مهم برای دم‌آوری قهوه با بهترین عطر و طعم

برای دم‌آوری قهوه‌ای با کیفیت، نکاتی وجود دارد که تجربه‌ نوشیدن قهوه را بهبود می‌دهد. ابتدا، انتخاب دانه‌های قهوه‌ی با کیفیت و تازه اهمیت دارد. دانه‌ها بهتر است بلافاصله قبل از دم‌آوری آسیاب شوند تا طراوت و طعم آن‌ها حفظ شود. استفاده از آب با کیفیت با PH متعادل نیز مهم است، چرا که آب بخش بزرگی از فنجان قهوه را تشکیل می‌دهد. نسبت قهوه به آب و دمای آن نیز باید به دقت تنظیم شود تا از دم‌ کشیدن قهوه در بهترین حالت اطمینان حاصل شود.

دمای آب بین 195 تا 205 درجه فارنهایت ایده‌آل است و زمان تماس آب با قهوه باید براساس روش دم‌آوری تنظیم شود. مراقبت از تجهیزات دم‌آوری و نگهداری صحیح آن‌ها پس از هر بار استفاده برای جلوگیری از انباشتگی قهوه و روغن‌های باقی‌مانده ضروری است؛ زیرا ممکن است طعم قهوه‌های بعدی را تحت تاثیر قرار دهد.

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *