آیا شارژ شدن گوشی شما نیز مدت زمان زیادی طول می‌کشد و ساعت‌ها طول می‌کشد تا حتی به میزان شارژ 50 درصد برسد. این مطمئناً دردسری واقعی برای شما است. در ادامه همراه با ما باشید تا به بررسی دلایلی بپردازیم که ممکن است باعث شوند تا گوشی شما به آرامی شارژ شوند.

مشکل لوازم جانبی شارژ

کیفیت و وضعیت شارژر شما در سرعت و کارآمدی شارژ گوشی شما بسیار اهمیت دارد. در حالت ایده‌آل، باید از شارژرهای شرکت‌های معتبر استفاده کنید و شارژی که به همراه گوشی شما است، بهترین گزینه است. اگر شما برند ناشناخته‌ای خریداری کنید، ممکن است متوجه شوید که گوشی شما به سرعت شارژ نمی‌شود.

وضعیت کابل شارژ نیز از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه در طول سال‌ها، کابل‌ها به ویژه در اطراف دوشاخه، دچار فرسودگی و پارگی می‌شوند. دمای بسیار بالا، رطوبت و استرس فیزیکی به کابل‌ها و آداپتورها نیز ممکن است به آن‌ها آسیب بزند و در سرعت شارژ مشکل ایجاد کند.

مشکل پورت شارژ

پورت شارژ گوشی شما از اهمیت زیادی برخوردار است و بنابراین، هر مشکلی می‌تواند سرعت شارژ را کاهش بدهد. یکی از مشکلات رایج پرز و کثیفی درون آن است. وقتی که گوشی خودتان را در جیب‌ها و کیف‌ها می‌گذارید، ذرات خاک، شن و سایر ذرات ریز به صورت مخفیانه وارد آن می‌شوند و همین نیز باعث می‌شود تا شارژر به خوبی متصل نشود و در نتیجه تماس ضعیف، سرعت شارژ کندتر شود.

افتادن و اتصال شدید شارژر به پورت نیز می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. برخورد خشن، افتادن تصادفی یا با زور وارد کردن شارژر می‌تواند باعث تضعیف پین‌های ظریف داخل پورت شده یا آن‌ها را بشکند و همین نیز شارژر شدن را محدود کرده و باعث می‌شود تا زمان شارژ افزایش پیدا کند.

خالی شدن باتری توسط برنامه‌های پس زمینه

گوشی‌های مدرن برای انجام چند کار به صورت هم‌زمان طراحی شده‌اند و به برنامه‌های متعدد اجازه می‌دهند تا به صورت هم‌زمان اجرا شوند. با این حال، این هزینه‌ای نیز در بر دارد؛ باز بودن برنامه‌ها در پس زمینه باعث می‌شود تا آن‌ها محتوا را تازه کنند، مکان را ردیابی کنند یا کارهای دیگر انجام بدهند، حتی زمانی که شما از آن‌ها استفاده نمی‌کنید. همین نیز سبب می‌شود تا به هنگام شارژ کردن باتری، مقداری از آن مصرف شود و شما احساس کنید که باتری به کُندی در حال شارژ است.

طولانی شدن عمر باتری و از دست دادن ظرفیت

همان‌طور که عمر گوشی همراه بیشتر می‌شود، باتری آن نیز عمر خودش را سپری می‌کند و همین نیز باعث می‌شود تا با گذشت زمان، ظرفیت آن کاهش پیدا کند. بسته به نحوه استفاده از تلفن، نحوه شارژ آن و مواردی دیگر مانند دما، طول عمر باتری متفاوت است؛ به‌عنوان مثال، در صورت استفاده شدید و سنگین، ممکن است وضعیت باتری بعد از یک یا دو سال بسیار ضعیف شود اما در صورت استفاده مناسب، ممکن است فرایند افت کیفیت باتری طولانی‌تر شود و دیرتر ظرفیتش را از دست بدهد.

استفاده از گوشی به هنگام شارژ شدن

اگر از تلفن خود در حین شارژ شدن استفاده می‌کنید، باعث می‌شود تا گوشی شما دو کار انجام بدهد و همین نیز کشمکشی را ایجاد می‌کند که باعث می‌شود تا قدرت شارژ ورودی بین این دو کار یعنی برنامه در حال استفاده و شارژ شدن باتری تقسیم شده و شما احساس کنید که گوشی دیرتر شارژ می‌شود. این مسئله به هنگام انجام کارهایی همچون انجام بازی، تماشای ویدیوی آنلاین یا باز نگه داشتن چندین برنامه به طور هم‌زمان بیشتر قابل توجه است.

به دام افتادن دمای گوشی توسط قاب آن

به دلیل تمام واکنش‌های شیمیایی داخل باتری، گوشی‌ها هنگام شارژ شدن بسیار داغ می‌شوند. معمولاً گرما از پشت تلفن خارج می‌شود اما وقتی که شما قابی را روی آن قرار بدهید، این قاب از خروج گرما جلوگیری می‌کند. ماده‌ای که قاب گوشی شما از آن ساخته شده است، در این مسئله تفاوت بسیار زیادی ایجاد می‌کند. موادی مانند سیلیکون، لاستیک و پلاستیک‌های ضخیم در برابر محافظت در برابر افتادن عالی هستند اما گرما را به خوبی انتقال نمی‌دهند. در حالی که شما باید از گوشی خود محافظت کنید اما این مسئله نباید تداخلی در خروج گرمای گوشی داشته باشد.

منبع makeuseof

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *