به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم، برخی دیگر نیز تصور می‌کنند بعد از مراجعه به پزشک اگر ظرف ۴۸ ساعت علائم بیماری‌شان کنترل نشود، باید به یک پزشک دیگر مراجعه کنند، در حالی که ممکن است این مراجعه مجدد هیچ تفاوتی در روند درمان آنها نداشته باشد؛ چراکه در بسیاری از موارد سیر درمانی، نیازمند زمان بوده و این باعث یک سابقه ذهنی و عادت در فرد می‌شود.

مسأله دیگر در افزایش مصرف داروها نیز این است که افراد اغلب پرونده درمانی کاملی ندارند و همین مسأله سبب می‌شود که هنگام مراجعه به مراکز درمانی، پزشک به‌صورت کامل از بیماری فرد مطلع نباشد و داروهای مختلفی را تجویز کند.

یکی از شایع‌ترین عارضه‌های مصرف خودسرانه و بی‌رویه مسکن‌ها، بحث خونریزی‌های گوارشی است که بروز آن برای بیمار قابل تشخیص نیست و بعد ازمدت زمانی متوجه می‌شود که ممکن است زمان را از دست داده باشد.به همین دلیل درحال حاضر یکی ازبحران‌هایی که پیش روی سیستم بهداشت جهانی است،بحث مصرف و مقاومت آنتی‌بیوتیک است.

این مقاومت به گونه‌ای است که اگر یک فرد به‌طور بی‌رویه آنتی‌بیوتیک مصرف کرد آن نوع باکتری را نسبت به آنتی‌بیوتیک‌های موجود مقاوم می‌کند و عملا برای سایر افراد این میکروب را بسیار خطرناک می‌کند.

متاسفانه در حال حاضر در دنیا آنتی‌بیوتیک‌های قوی برای شرایطی که در آینده پیش می‌آید، نداریم. این موضوع یک مخاطره جهانی است که در کشور ما نیز از استاندارد جهانی بالاتر است و تا زمانی که مسئولان سلامت و مردم احساس نیاز نکنند تا در کنار هم و با اتکا به یک قانون قوی این معضل را حل کنند، شرایط آینده ناامیدکننده خواهد بود و باید به طور عملیاتی به این موضوع وارد شویم.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *