شفقنا- بر اساس گزارش سالانه شرکت فناوری کلودفلر، ترافیک اینترنت جهانی در سال ۲۰۲۴ با رشد بیش از ۱۷ درصدی، شاهد افزایش قابل توجهی بوده است.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، در گزارش شرکت فناوری کلودفلر که در آمریکا مستقر است، آمده که در طول نیمه اول سال ۲۰۲۴، رشد ترافیک اینترنت در سراسر جهان نسبتاً محدود به نظر می رسید، و پیش‌بینی می‌شد تا اواسط ماه آگوست یک تا دو درصد از مقدار اولیه خود پیشی بگیرد. اما از همان زمان رشد ترافیک اینترنت به وضوح شتاب گرفت و تا پایان نوامبر به طور مداوم افزایش یافت، به طوری که در مجموع ۱۷.۲ درصد رشد داشته است.

داده‌های این شرکت نرم‌افزاری، شرکت‌ها و خدمات مختلف را بر اساس سهم بازار و میزان استفاده از آن‌ها در چندین دسته‌بندی قرار داده است. بر اساس این رتبه‌بندی‌ها، موتور جستجوی یاندکس روسیه در این سال به عنوان دومین موتور جستجوی پرکاربرد در جهان شناخته شده است.

این در حالی است که گوگل همچنان جایگاه خود را به عنوان محبوب‌ترین سرویس اینترنتی در تمامی پلتفرم‌ها حفظ کرده و با ۸۸ درصد سهم بازار، به طور کامل بر بازار موتورهای جستجو تسلط دارد.

پس از یاندکس روسی با سهمی حدود ۳.۱ درصد از سهم بازار جهانی، جستجو‌گر بایدو، متعلق به کشور چین، موفق به کسب سهم ۲.۷ درصدی شد. مایکروسافت بینگ ۲.۶ درصد را تصاحب کرد و داک‌داک‌گو در آخرین جایگاه با سهم ۰.۹ درصدی ایستاد.

رشد محبوبیت محصولات فناوری روسی پس از تشدید درگیری‌ها در اوکراین و تحریم‌های گسترده واشنگتن علیه مسکو افزایش یافت، زیرا بسیاری از شرکت‌های فناوری غربی به طور چشمگیری از این کشور خارج شدند.

گزارش کلودفلر در زمینه پیام‌رسان‌ها در سال ۲۰۲۴ نیز شامل اطلاعات جالبی است؛ در این سال پیام‌رسان تلگرام به رهبری پاول دوروف، با عبور از رقبایی چون وایبر و وی‌چت، به سومین پیام‌رسان محبوب جهان تبدیل شد و پس از واتس‌اپ متعلق به متا و کیو‌کیو از غول فناوری چینی، تنسنت، قرار گرفت.

در حوزه رسانه‌های اجتماعی، پنج پلتفرم برتر همانند سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۲ شامل فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام، ایکس و اسنپ‌چت باقی ماندند. این در حالی است که جهان در سال گذشته ۴.۹۵ میلیارد کاربر رسانه‌های اجتماعی داشته است و این رقم در سال ۲۰۲۴ به بیش از ۵ میلیارد نفر افزایش یافته است که ۶۳.۸ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد.

در بخش دیگر این گزارش که نتایجی از بررسی‌ها در زمینه هوش‌مصنوعی را ارائه کرده است، شرکت اوپن‌ای‌آی همچنان به عنوان شرکت برتر در حوزه هوش مصنوعی شناخته شد. این کمپانی حفظ جایگاه اول را مدیون موفقیت و محبوبیت مداوم چت‌جی‌پی‌تی است. در زمینه ارزهای دیجیتال نیز، بایننس همچنان در صدر باقی‌ مانده است.

در این گزارش سالانه جهانی، ۱۰ کشور برتر بر اساس سرعت اینترنت، همگی میانگین سرعت دانلود بالای ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه داشتند و اسپانیا به طور مداوم در میان برترین کشورها از نظر معیارهای کیفیت اینترنت در طول سال قرار داشت.

این خبر را اینجا ببینید.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *