به گزارش سلامت نیوز به نقل از شهرآرا، ترکیبات موجود در پاپریکا ممکن است احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهند، چون بعضی از آنها مثل بتا کاروتن، لوتئین و زآگزانتین می‌توانند رادیکال‌های آزاد را که در ابتلا به سرطان نقش دارند، از بین ببرند.

در یک مطالعه در دانشگاه نروژ، محققین دریافتند در میان حدود ۲۰۰۰ زن، کسانی که بالاترین سطح خونی کاروتنوئید، بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین را داشتند، ۲۵ تا ۳۵ درصد کمتر از سایرین در معرض ابتلا به سرطان سینه بودند.

این محققان در تحقیقات خود دریافتند، کپسایسین پاپریکا می‌تواند به مدیریت دیابت کمک کند، آنها در مطالعه ۴ هفته‌ای روی ۴۲ زن باردار مبتلا به دیابت به این نتیجه رسیدند مصرف روزانه ۵ میلی‌گرم مکمل کپسایسین توانست به‌طور قابل توجهی سطح قند خون را بعد از غذا کاهش دهد.

همچنین آنها دریافتند، کاروتنوئیدهای موجود در پاپریکا به زنان یائسه در حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کنند، زیرا در یک مطالعه روی ۱۰۰ زن سالم و یائسه، محققان دانشگاه نروژ متوجه شدند که مصرف۲۰ میلی‌گرم عصاره کاروتنوئیدی پاپریکا به‌مدت ۲۴ هفته می‌تواند کیفیت استخوان را بهبود بخشد و تحلیل استخوانی را کاهش می‌دهد.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *