طبق گزارش رسانههای ترکزبان، شهرزاد ترکی با گذشت تنها 45 روز از آغاز تولید، به مرحله پخش رسید و بالاخره قسمت اولیه آن به پخش رسید.
روز سهشنبه 20 آذرماه، اولین قسمت از بازسازی ترکی سریال شهرزاد با عنوان «گریه نکن استانبول» در شبکه استار تیوی ترکیه به نمایش درآمد. این مجموعه تلویزیونی که تولید آن به تازگی آغاز شده بود، با سرعت چشمگیری به آنتن تلویزیون رسید که این سرعت تولید، در مقایسه با روند معمول در تولید سریالهای ایرانی قابل توجه است.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
برای اطلاع از آخرین اخبار سینمای جهان، میتوانید به بخش اخبار سینما و تلویزیون و برای دانلود فیلمها و سریالهای روز دنیا به کانال تلگرامی فیگار مراجعه کنید.
شهرزاد ترکی آماده پخش است
سریال گریه نکن استانبول که نسخه ترکی شهرزاد است، تنها 45 روز پس از شروع تصویربرداری به پخش رسید. این در حالی است که اخبار اولیه این پروژه کمتر از چهار ماه پیش منتشر شده بود.
اولین قسمت این سریال که به سبک بسیاری از سریالهای ترکی حدود دو ساعت زمان دارد، نشاندهنده سرعت بالای تولید است؛ به طوری که مدت زمان هر قسمت از این سریال تقریباً سه برابر هر قسمت از سریالهای معمول ایرانی است.
این سرعت بالا در تولید به طور طبیعی مقایسهای با تولید نسخه اصلی شهرزاد که توسط «حسن فتحی» کارگردانی شده بود، جالب به نظر میرسد. فصل اول این سریال ایرانی از 23 آذر 93 وارد مرحله تصویربرداری شد و پس از حدود 10 ماه در 22 مهر 94 منتشر شد.
سرعت پایین تولید در ایران موضوعی است که بهطور کلی در بسیاری از پروژههای سینمایی و تلویزیونی این کشور مشاهده میشود. این وضعیت منحصر به ایران نیست و در صنعت سریالسازی آمریکا نیز تولید هر اپیزود به طور میانگین بین 10 تا 20 روز زمان میبرد.
یکی از دلایل اصلی سرعت بالای تولید سریالهای ترکیه، نگاه صنعتی به فرآیند ساخت این آثار است. اگرچه اغلب سریالهای ترکی از کیفیت هنری خاصی برخوردار نیستند، اما به اندازهای استاندارد هستند که توانستهاند مخاطبان زیادی را در آسیا، آفریقا و اروپا جذب کنند.
عوامل متعددی از جمله وجود شهرکهای سینمایی، تجهیزات فنی پیشرفته، بودجه کافی، مراحل کوتاهتر اخذ مجوز و برنامهریزی دقیق، باعث شده تا تولید سریالهای ترکیه سریع و سودآور باشد و این کشور به یکی از قطبهای مهم صنعت سریالسازی در جهان تبدیل شود.
بیشتر بخوانید:
نظر شما دربارهی فرآیند ساخت این اثر توسط ترکها چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با فیگار در میان بگذارید.
source