شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش شفقنا رسانه، «چالش جدی خشونت علیه کادر درمان» تیتر روزنامه شرق است که در مطلبی به مشکلات خشونت علیه کادر درمان اشاره کرد و نوشت: «خشونت علیه کادر درمان چه در قالب کلامی، چه جسمی یا روانی، به یکی از چالش‌های جدی در کشورمان تبدیل شده است. این پدیده نه‌تنها بر سلامت جسمی و روانی کارکنان حوزه درمان اثر منفی می‌گذارد، بلکه می‌تواند تبعات گسترده‌ای بر کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی داشته باشد. برای درک بهتر این مسئله، نیازمند بررسی ریشه‌های این رفتار، عواقب و راه‌حل‌های قابل اجرا هستیم. یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد خشونت علیه کادر درمان، استرس و فشار روانی است که بیماران و خانواده‌های آنها در شرایط بحرانی تجربه می‌کنند. بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اغلب میزبان افرادی هستند که در وضعیت‌های ناگوار قرار دارند. در چنین شرایطی، بسیاری از افراد به دلیل ناتوانی در کنترل احساسات خود، خشم و ناامیدی‌شان را به سمت کادر درمان هدایت می‌کنند. این رفتار گاه به دلیل انتظارات غیرمنطقی از پزشکان و پرستاران نیز تشدید می‌شود. در کنار این عوامل روانی، نقص‌های ساختاری در نظام‌های بهداشتی و درمانی نیز می‌توانند به افزایش خشونت دامن بزنند.»

«نسخه درمان مسکن» سوژه مهم دیگریست که روزنامه رسالت در راستای عدم تناسب تورم مسکن با درآمد خانوار به بررسی آن پرداخت. این روزنامه نوشت: «عدم تناسب تورم مسکن با درآمد خانوار، یکی از مسائل اقتصادی و اجتماعی مهم در بسیاری از کشورها، به ویژه در جوامع در حال توسعه یا با تورم بالا است. این مسئله به این معناست که قیمت مسکن با سرعتی بیشتر از رشد درآمد خانوارها افزایش می‌یابد و در نتیجه دستیابی به مسکن مناسب برای بسیاری از افراد دشوار یا غیرممکن می‌شود. در ادامه به دلایل، پیامدها و راه‌حل‌های احتمالی این مشکل می‌پردازیم که یکی از مهم‌ترین آن‌ها افزایش تورم عمومی است؛ درحقیقت تورم عمومی قیمت‌ها به دلیل سیاست‌های پولی انبساطی، کاهش ارزش پول و رشد هزینه تولید مسکن می‌تواند قیمت مسکن را به شدت افزایش دهد. همچنین تقاضای بالا برای مسکن (به دلیل افزایش جمعیت، مهاجرت به شهرها، یا سرمایه‌گذاری در مسکن) در مقابل عرضه محدود منجر به افزایش قیمت می‌شود. عامل دیگر استفاده از مسکن به عنوان ابزار سرمایه‌گذاری است. بدین معنا که بسیاری از افراد به جای استفاده از مسکن برای سکونت، آن را به‌عنوان ابزاری برای سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش دارایی خود در برابر تورم می‌خرند و سبب ایجاد فضای دلالی و واسطه‌گری در این بازار می‌شوند. گفتنی ا‌ست که بالا رفتن هزینه‌های مواد اولیه، زمین و نیروی کار نیز باعث می‌شود قیمت تمام‌شده مسکن افزایش یابد و براین اساس می‌توان عنوان داشت که یکی از دلایل تورم کنونی مسکن، بالا رفتن هزینه‌های مواد اولیه، زمین و نیروی کار بوده است. تداوم تورم مسکن و عدم رشد متناسب درآمد نیز از دیگر مولفه‌های تاثیرگذار بر بازار نابسامان مسکن است.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید….

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *