عصر امید غذا و فراسودمندها؛

آنالیز عسل در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد خوی

مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با بیان اینکه خوی تولیدکننده ۵۰ درصد عسل و پرورش‌دهنده زنبور عسل آذربایجان‌غربی است، رویداد عصر امید را مکانی برای تعامل و تبادل تجربه میان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برشمرد.

رحیم اسم‌خانی مدیر مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: درراستای تحقق سند تعالی و رشد دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فنی، مهندسی و کشاورزی از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم.

وی افزود: تولید زعفران به روش آیروپونیک، راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی و آنالیز عسل از اقدامات انجام شده در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی است.

مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی متذکر شد: خوی تولیدکننده ۵۰ درصد عسل و پرورش‌دهنده زنبورعسل آذربایجان‌غربی است، براین اساس تفاهم‌نامه‌ای با اتحادیه زنبورداران امضا شده تا خدماتی به شهروندان ارائه شود تا به برندسازی و صادرات عسل کمک کنیم.

اسم‌خانی تشریح کرد: رویداد ملی عصر امید یک شبکه‌ای از تولیدکنندگان و واحد‌های فناور را گرد هم آورده که موجب افزایش تعامل و تجربیات شده است.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و … به نمایش گذاشتند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *