به گزارش همشهری آنلاین، محصولات غذایی که شکر زیادی دارند، شامل نوشابه‌ها، کیک‌ها، آبنبات‌ها و دسرها و بستنی‌های یخی هستند. همچنین انواع ماست‌های میوه‌ای و آبمیوه‌ها هم حاوی مقادیر زیادی شکر هستند.

این غذاهای پر شکر اغلب کالری زیادی دارند که باعث چاقی کودکان می‌شوند. رژیم‌های غذایی پر شکر در کودکان منجر به پوسیدگی دندان و بیش‌فعالی می‌شود.

توصیه‌های لازم در این‌باره این است که نوپایان و خردسالان نباید بیش از ۱۷۰ کالری یا چهار قاشق چایخوری (تقریباً ۱۷ گرم) شکر افزوده‌شده در روز استفاده کنند.

کودکان ۴ تا ۸ سال نیز نباید بیش از ۱۳۰ کالری یا ۳ قاشق چایخوری (تقریباً ۱۲/۵ گرم) قند و شکر در روز استفاده کنند. این مقدار شامل قند و شکری می‌شود که در همه مواد غذایی مصرفی کودک است.

کودکان ۸ تا ۱۲ سال نباید بیش از ۱۳۰ کالری یا ۵ تا ۸ قاشق چایخوری (تقریباً ۲۱تا ۲۳/۵ گرم) شکر افزوده‌شده در روز استفاده کنند.

والدین می‌توانند برای کودکان، یک رژیم غذایی غنی از سبزی‌ها، میوه‌ها، لبنیات کم‌چرب، گوشت کم‌چربی، مرغ و ماهی را فراهم کنند. همچنین می‌توانند تنقلات شیرین و سالمی مانند میوه‌های خشک و انواع خشکبار را آماده و شیر کم‌چرب یا آب را جایگزین نوشابه‌ها و سایر نوشیدنی‌های شیرین که قند افزوده دارند، کنند.

منبع: سایت دانشگاه علوم پزشکی زنجان

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *