به گزارش شفقنا، ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره سفرش به کاراکاس گفت: سفر خوبی بود و با چهار وزیر و رئیس جمهور ونزوئلا دیدار داشتیم و قراردادی هم برای تأمین تجهیزات اکتیو منعقد کردیم.

او با اشاره به قرارداد تأمین آنتن و پاور گفت: ۱۶ هزار متر مربع زمین در یک جای مناسب در اختیار ما قرار گرفت. جلسات خوبی برگزار شد و دو نفر از مدیران ما در ونزوئلا ماندند تا مسائل را پیگیری کنند.

وزیر ارتباطات در رابطه با اختلال جی پی اس در کشور نیز گفت: اختلال جی پی اس در کشور  موضوع مهمی است که به ما هم منعکس شده و با معاونت علمی جلساتی برگزار کردیم.

او تاکید کرد: مسئله اختلال جی پی اس در کشور را دنبال می‌کنیم. قرار است هماهنگی با دستگاه‌های مختلف داشته باشیم تا این موضوع را حل کنیم.

هاشمی با اشاره به اعتراض بازنشستگان شرکت مخابرات گفت: در حدود سه ماه گذشته تعامل‌های خوبی صورت گرفته است و رفع این مسئله از دغدغه های مهم ماست.

او درباره  پرتاب ماهواره‌ای گفت: این موضوع را در قالب پیش خرید برای انگیزه بخش خصوصی ایجاد کردیم و ارزشمند است و  امیدواریم ادامه پیدا کند.

او در پاسخ به  این سوال که آیا برنامه‌ای برای تاسیس دفتر پلتفرم های خارجی مانند تلگرام و اینستاگرام در ایران وجود دارد؟ گفت: به هرحال این پلتفرم ها باید یک‌سری از قواعدی که وجود دارد را بپذیرند. اینگونه نباشد  که این فضا بی‌قاعده باشد. بحثی که وجود دارد، حکمرانی قانونمند در فضای مجازی و مورد نظر  رهبر انقلاب است که باید برای آن پاسخ مناسبی پیدا کنیم. اما اگر در این مسیر بتوانیم به یک جمع بندی برسیم، می‌توانیم خبرهای جدیدی را بدهیم.

او درباره نحوه مواجه دولت با «استارلینک» گفت: ما بارها گفته ایم که نگاه دولت این است که از ظرفیت فناوری های جدید استفاده کند، اما در قالب قواعد و قوانینی که در عرصه بین المللی وجود دارد.

او ادامه دارد: تکلیف «استارلینک» روشن است. در کل دنیا بحث حقوق سرزمینی یا لندینگ رایت  به رسمیت شناخته شده است و ما هم در کشور این را داریم. بنابراین اگر در قالب این قانون بین المللی باشد، مشکلی نیست.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *