رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان بر ضرورت کیفیتافزایی، بهرهگیری و آموزشهای مهارتی و آموزشی لازم کنار تربیت نیروهای کاردان و کارآفرینمحور تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار آنا، محمدحسین رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در نشست با مدیران گروه آموزشی دانشگاه در آستانه آغاز سال تحصیلی برای ورودیان جدید گفت: استقبال کمنظیرداوطلبان ورود به دانشگاه دررشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی، نشان از اعتماد و همراهی مردم با این مؤسسه مردمنهاد دارد که ما را وامیدارد نسبت به مسئولیت اجتماعی خود و خدمت به هموطنان بیشتر و بهتر دقت کنیم.
وی عنوان کرد: نقش و تلاش همهجانبه کارکنان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان اعضای یک خانواده در کسب موفقیت و جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان توانسته جایگاه قابل قبولی را در سطح ملی رقم بزند که این مهم بدون تلاش اعضای این خانواده میسر نمیشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر حرکت در محور مأموریتهای تعریف شده براساس سند تحول و تعالی دانشگاه بیان کرد: جهاد مستمر علمی برای محقق ساختن سند چشمانداز و حمایت از حاکمیت مبانی و ارزشها در کنار تقویت عزم ملی و ایجاد تحول و تعامل مؤثر با در نظر گرفتن اهداف کلان دانشگاه و بهرهگیری از راهبردها، اقدامات ملی، راهبری و نظارت میتواند بر سیاستهای کلان دانشگاه آزاد در تمام ابعاد جامه عمل بپوشاند.
رنجبر، ارائه راهکارهای علمی و عملی مدیران گروههای آموزشی را بهعنوان ارکان اصلی آموزش برشمرد و تأکید کرد: ارائه خدمات آموزشی و بهینهسازی عملکرد دانشگاه با همفکری استادان و مدیران گروهی مجرب ارتقا مییابد و با پایش و بررسی مداوم وضعیت تدریس، انتقال درست و مؤثر مطالب، بررسی و بهروزسانی امکانات آموزشی، کلاسهای درس و …، از میان برداشتن کاستیها و رفع نقاط ضعف در کنار الگوگیری از نقاط قوت میتواند رشد و بالندگی را پیش روی ما میگشاید.
وی خاطرنشان کرد: پاسخگویی کارشناسانه و حسن اخلاق و برخورد، رصد و نظارت وضعیت آموزشی، داشتن نظم و ترتیب، آگاهی و دانش بهروز، ارزیابی رضایت فراگیران دانشجو، کیفیتسنجی آموزشی و برگزاری آزمونهای باکیفیت از مواردی است که مدیران گروه در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان همواره مورد بررسی و رصد قرار میدهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تولید علم و تربیت دانشآموخته با اخلاق حرفهای، متخصص و ماهر را از رسالت اصلی مراکز علمی برشمرد و افزود: از فعالیتهای علمی همچون همایشها، رویدادهای علمی، مسابقات علمی، سخنرانیها و سمینارهای تخصصی، میزگردها و کارگاههای آموزشی، طرحهای کاربردی که موجب گرهگشایی کار کشور است حمایت میکنیم و هیچگونه محدودیتی در برگزاری این رویدادها نداریم.
رنجبر یادآور شد: تمام حوزههای دانشگاه در راه ارتقای دانش و معرفتافزایی دانشجویان همکاری و حمایت همهجانبه جهادی داشتهاند که نقش مدیران گروه در همسو کردن فعالیتهای گروه و دانشجویان با استفاده از راهبردها و سیاستهای کلان علمی فرهنگی، پژوهشی دانشگاه بسیار پررنگ است که موجب قرار گرفتن دانشگاه در سطح جایگاه برتر رتبهبندیهای ملی است.
به گزارش آنا، در این نشست مدیران گروه آموزشی با بیان نقاط قوت و ضعف گروههای خود، پیشنهادها و راهکارهایی را درراستای بهتر شدن اوضاع آموزشی، پژوهشی بیان کردند و مقرر شد این پیشنهادها با ارائه راهکار علمی و عملی آن تدوین و ابلاغ شود.
source