به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر الناز ذوقی با اشاره به اطلاعیه ستاد اربعین در سامانه سماح و همچنین بیمارانی که به دلیل ابتلا به بیماری‌های مزمن کنترل نشده و تشدید یافته از حضور در این مراسم منع شده‌اند، گفت: همچنین لیست تعدادی از اقلام دارویی که همراه داشتن آنها در سفر به کشور عراق ممنوع است و قوانین مرتبط با آنها، توسط وزارت امور خارجه منتشر شده است.

وی افزود: سایر بیماران دارای بیماری‌های مزمن مانند پرفشاری خون و دیابت باید داروهای خود را در جعبه اصلی خود با لیبل مشخص همراه داشته باشند. پیشنهاد می شود این بیماران لوازم اندازه گیری قند خون و فشار خون خود را نیز همراه داشته باشند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو یادآور شد: در صورت وقوع علائم همراه مانند تب، درد شکمی، اسهال خونی و استفراغ حتما باید به مرکز درمانی مراجعه شود. جبران مایعات به کمک محلول های خوراکی ORS صورت می گیرد. در صورت عدم دسترسی به ORS محلول مشابه از افزودن نصف قاشق چایخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری شکر به یک لیتر آب جوشیده سرد شده قابل دستیابی است.

وی تصریح کرد: در خصوص عفونت‌های تنفسی برخی از ویروس‌های عامل از طریق دست آلوده به مخاط فرد بیمار منتقل می‌شود. بنابراین همراه داشتن صابون و شستشوی منظم دست‌ها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه یا ضدعفونی نمودن دست‌ها با ضدعفونی کننده‌های استاندارد بر پایه الکل می‌تواند از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از انتقال این ویروس‌ها باشد.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی گفت: در مورد ویروس‌هایی که از طریق قطرات تنفسی منتقل می‌شوند، استفاده از ماسک کمک کننده است. در صورت وجود علائم تب، سرفه، عطسه، درد گلو و آب ریزش بینی بهتر است تا حد امکان از حضور در اجتماعات پرهیز شود. مصرف کافی مایعات گرم و استراحت نیز می‌تواند بهبود علائم را تسریع کند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *