مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به ضرورت دریافت مجوز کمیسیون ماده پنج برای فعالیت حرفه‌ای باشگاه‌ها گفت: هیچ کدام از باشگاه‌های مس کرمان و رفسنجان مجوزهای لازم را ندارند، ضمن آنکه باید تغییر مدیریت در مجوز باشگاه شهربابک هم لحاظ شود.

به گزارش ایرنا، میثم پاریزی در نشست خبری به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش گفت: به مدیران ارشد مس تا پایان آذرماه مهلت دادیم که این مجوز را دریافت کنند.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم ضمن مکاتبه با سازمان لیگ، موضوع مجوز ماده پنج را پیگیری کنیم و در این زمینه از ادامه فعالیت این تیم‌ها در لیگ‌های کشوری جلوگیری می‌شود اما سعی کردیم همراهی داشته باشیم که این مجوز را دریافت کنند، البته تا زمانی که اراده‌ای برای آن وجود داشته باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان با اشاره به آخرین وضعیت باشگاه‌های بدون مجوز گفت: کمیسیون ماده پنج باشگاه‌ها را الزام کرده که مجوزهای لازم را دریافت کنند و این مجوزها برای سرمایه‌گذاری و سایر امور ضروری است؛ ما ۷۵۰ مجوز باشگاه در شهر کرمان داریم در حالی که از باشگاه‌های صنعتی ما خیلی بعید است که برای دریافت مجوز خود اقدامی نکنند؛ این فرایند یکی از پیش‌نیازهای ورزش حرفه‌ای است.

وی با تاکید و اهمیت افتخارآفرینی باشگاه خاتون بم در بازی‌های آسیایی و اهمیت ورزش بانوان اظهار داشت: این باشگاه مجوزهای لازم را دارد؛ مجوز باشگاه گل گهر سیرجان هم امروز صادر شد، فولاد سیرجان و زرند هم مجوز دارند اما هیچ کدام از باشگاه‌های مس رفسنجان و کرمان ندارند.

ماده پنج آیین نامه اجرایی قانون مجلس شورای اسلامی مربوط به اجازه تأسیس باشگاه ورزشی و ورزشگاه توسط مردم با نظارت دولت است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در پاسخ به پرسشی در خصوص بدهی باشگاه مس کرمان به اداره کل ورزش و جوانان استان برای استفاده از ورزشگاه شهید باهنر کرمان گفت: این ورزشگاه از روز افتتاح در اختیار باشگاه مس کرمان بوده و با آنان مکاتبه کردیم، با وجود افتتاح ورزشگاه شهید رییسی اعلام کردند که این ورزشگاه را نیاز ندارند لذا ما شرایط را برای برگزاری مزایده فراهم کردیم که دوباره مراجعه کردند و خواستار استفاده از این ورزشگاه شدند.

وی با بیان اینکه باشگاه مس ۱۶ میلیارد ریال به ما بدهکار است و براساس قانون ما باید پاسخگوی دستگاه‌های نظارتی باشیم، خاطرنشان کرد: امروز برای برگزاری دربی فوتبال بین تیم‌های مس کرمان و شهربابک اجازه برگزاری این مسابقه را در این ورزشگاه دادیم اما باشگاه مس باید بدهی و تعهدات خود را پس از انجام این بازی، پرداخت کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان بیان کرد: در صورتی که ورزشگاه شهید رییسی بتواند استانداردهای لازم و سایر مجوزها را دریافت کند، بازهم باشگاه مس کرمان برای رشته‌های پایه، آکادمی و مس نوین به این ورزشگاه نیاز دارد و در صورتی که نیاز این باشگاه هم نباشد، ما نگرانی از آسیب به ورزشگاه نداریم و متقاضیان زیادی برای تحویل و بهره‌برداری از آن وجود دارند.

وی افزود: ورزشگاه شهید باهنر کرمان از روز نخست به همین شکل تحویل باشگاه مس شده و اگر این باشگاه کاری در آن انجام داده، همان جبران خسارتی بوده که خود به ورزشگاه وارد کرده است و ما باید چنین ورزشگاهی را به همین صورت در اختیار بگیریم.

پاریزی عنوان کرد: عمده مشکلات ما از ۲ باشگاه مس کرمان و رفسنجان است که علاوه بر مجوز، در حوزه‌های دیگری از ورزش استان هم مشکلاتی دارند.

وی با بیان اینکه کارگروه تخصصی نظارت بر فعالیت باشگاه‌های ورزشی با حضور باشگاه‌ها و دستگاه‌های نظارتی عضو در استان فعالیت خود را برای نظارت بر باشگاه‌ها آغاز کرده است گفت: باشگاه‌های مس مشکلاتی در میزان اثرگذاری در ورزش استان به ویژه در جذب بازیکنان بومی دارند.

متولی ورزش استان کرمان بیان کرد: باشگاه‌های صنعتی در راستای مسئولیت اجتماعی شکل گرفتند که این خدمات بایستی در منطقه هزینه شود اما بسیاری از تیم داری‌ها انتفاعی برای ورزش استان ندارد و پیگیر هستیم که فعالیت غیرضروری را به عنوان خواسته عمومی ورزشی استان مطالبه و حذف کنیم.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *