به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،فرهادی به تغییرات اقلیمی و تأثیر آن بر بهداشت عمومی اشاره کرد و گفت که ضوابط مرتبط با اقلیم باید در طراحی بیمارستان‌ها لحاظ شود. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت توجه به محیط زیست و پایداری در طراحی‌های جدید است. همچنین، وی تأکید کرد که در قوانین جدید، الزامات مربوط به تأسیسات ایمنی مانند تاییدیه آتش‌نشانی و استاندارد بودن آسانسور به طرح‌ها اضافه شده است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد که استانداردهای فنی بهداشت محیط و ساختمان باید به کارگیری مصالحی را در بر گیرد که بتواند عمر بیمارستان‌ها را افزایش داده و از شیوع عفونت‌ها جلوگیری کند. به گفته وی، نقشه‌های طراحی شده باید تمامی نکات استاندارد، تکنولوژی‌های روز و منابع پایدار را در نظر بگیرند.

وی همچنین بر لزوم توجه به اصول بهداشتی در مکان‌یابی بیمارستان‌ها تأکید کرد و به عوامل کلیدی مانند مدیریت پسماند پزشکی، شرایط ساختمانی، کیفیت آب مصرفی، مدیریت انرژی و مبارزه با آلودگی‌های میکروبی اشاره کرد. این عوامل در نظارت بر بهداشت محیط بیمارستان‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.

فرهادی در ادامه خبر داد که برنامه‌ای در زمینه مدیریت پسماند در شهرهای اصفهان، همدان و قزوین به صورت پایلوت آغاز شده است. او ابراز امیدواری کرد که نتایج این برنامه بتواند به اصلاح ضوابط بهداشتی کشور کمک کند و با همکاری دستگاه‌های مختلف، به بهبود کیفیت خدمات بهداشتی در بیمارستان‌ها منجر شود.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *