این کیک هویج و گردو بدون فر، ساده، سریع و خوشمزه است و برای عصرانه، مدرسه و مهمانی‌ها عالی می‌باشد. ترکیب هویج رنده شده و گردوی تازه با دارچین و وانیل، طعمی بی‌نظیر ایجاد می‌کند و بافت نرم و لطیفی دارد.

مواد لازم 

آرد: ۲ لیوان 

شکر: ۱ لیوان 

تخم مرغ: ۴ عدد

روغن مایع: ½ لیوان 

گردو خرد شده: ½ لیوان 

هویج متوسط: ۲ عدد

بیکینگ پودر: ۲ ق چ 

دارچین: ۱ ق چ 

شیر: ½ لیوان 

وانیل: کمی 

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

هویج‌ها را رنده کرده و گردوها را خرد کنید. آرد، بیکینگ پودر، دارچین و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد مرطوب 

تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن دستی یا چنگال خوب بزنید تا سبک و کرمی شود. سپس روغن، شیر و وانیل را اضافه کنید.

مرحله سوم: ترکیب مواد خشک و مرطوب 

مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مواد مرطوب اضافه کنید و هویج و گردو را هم به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی بدست آید.

مرحله چهارم: پخت 

خمیر را در قالب چرب شده بریزید و روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته و طلایی شود.

مرحله پنجم: سرو

کیک هویج و گردو را بعد از خنک شدن برش بزنید و همراه چای یا قهوه سرو کنید.

نتیجه: کیک هویج و گردو بدون فر، نرم، خوشمزه و مقوی آماده است و همه عاشقش می‌شوند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *