به گزارش رکنا، طرز تهیه چلو گردن گوسفندی را به شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.
مواد لازم:
گردن گوسفند با چربی: ۷۰۰ گرم
پیاز : ۳ عدد متوسط
سیر: ۲ بوته (با پوست)
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
کره: ۱۰۰ گرم
چوب دارچین: ۲ تکه کوچک
دانه هل: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم
گلاب: یک قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ تا ۳ لیوان
طرز تهیه:
گردن رو با زعفرون مزهدار کن و دو طرفش رو توی روغن سرخ کن تا رنگش زیبا و طلایی بشه.
گوشت رو بردار، روغن اضافه رو دور بریز.
پیازها رو خلالی کن و با ۵۰ گرم کره تفت بده تا کمی کاراملی بشن.
حالا گردن رو روی پیازها بذار، سیرها رو هم اطرافش بچین.
ادویهها، زعفرون، دارچین، هل و کمی گلاب رو اضافه کن.
تا نزدیکی سطح گوشت آب جوش بریز، در قابلمه رو بذار و با حرارت ملایم ۴ تا ۵ ساعت بپز.
میتونی کنارش باقالیپلو درست کنی که ترکیبش فوقالعادهست!
نوش جان
source
