به گزارش رکنا، طرز تهیه  چلو گردن گوسفندی را به شما عزیزان خوش ذوق آموزش داده ایم.

مواد لازم:

گردن گوسفند با چربی: ۷۰۰ گرم

پیاز : ۳ عدد متوسط

سیر: ۲ بوته (با پوست)

زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم

کره: ۱۰۰ گرم

چوب دارچین: ۲ تکه کوچک

دانه هل: ۳ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم

گلاب: یک قاشق غذاخوری

آب جوش: ۲ تا ۳ لیوان

طرز تهیه:

گردن رو با زعفرون مزه‌دار کن و دو طرفش رو توی روغن سرخ کن تا رنگش زیبا و طلایی بشه.

گوشت رو بردار، روغن اضافه رو دور بریز.

پیازها رو خلالی کن و با ۵۰ گرم کره تفت بده تا کمی کاراملی بشن.

حالا گردن رو روی پیازها بذار، سیرها رو هم اطرافش بچین.

ادویه‌ها، زعفرون، دارچین، هل و کمی گلاب رو اضافه کن.

تا نزدیکی سطح گوشت آب جوش بریز، در قابلمه رو بذار و با حرارت ملایم ۴ تا ۵ ساعت بپز.

می‌تونی کنارش باقالی‌پلو درست کنی که ترکیبش فوق‌العاده‌ست!

نوش جان

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *