شفقنا- یک تحقیق نشان می‌دهد که کودکان برای مدیریت سلامت روان، استفاده از تلفن‌های هوشمند خود را محدود می‌کنند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ گاردین نوشت: تحقیقات نشان داده است که کودکان به طور فزاینده‌ای برای مدیریت بهتر سلامت روان، امنیت شخصی و دامنه تمرکز خود، از تلفن‌های هوشمند خود فاصله می‌گیرند. این احتمالاً با باور بسیاری از مردم که معتقدند کودکان و نوجوانان به شدت به گوشی وابسته شده‌اند مغایرت دارد.

به گفته کارشناسان، نوجوانان و کودکان با کنترل رسانه‌های اجتماعی و استفاده از تلفن‌های هوشمند به جای تکیه بر والدین، به نگرانی‌های فزاینده مبنی بر مضر بودن گذراندن وقت زیاد در فضای آنلاین واکنش نشان می‌دهند.

طبق گزارش شرکت تحقیقات مخاطب GWI که بر اساس نظرسنجی از ۲۰۰۰۰ جوان و والدین آنها در ۱۸ کشور انجام شده است، تعداد نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ ساله که از تلفن‌های هوشمند، رایانه‌ها و آی‌پدها فاصله می‌گیرند، از سال ۲۰۲۲ میلادی از ۱۸ درصد به ۴۰ درصد افزایش یافته است.

محققان معتقدند این تحقیقات نشان داده است که کودکان و نوجوانان گزینه‌های مختلفی را برای مدیریت چگونگی تأثیر زندگی آنلاین خود بر سلامتشان امتحان می‌کنند، از جمله فاصله گرفتن از رسانه‌های اجتماعی، پرت کردن حواس خود از منفی‌بافی‌های آنلاین، جستجوی تجربیات مثبت‌تر در اینترنت و در برخی موارد ترک کامل رسانه‌های اجتماعی.

این موضوع در تحقیقات آفکام هم منعکس شده است. گزارشی از سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که یک سوم (۳۳٪) از افراد هشت تا ۱۷ ساله که آنلاین هستند، فکر می‌کنند زمان استفاده از صفحه نمایش آنها خیلی زیاد است.

این خبر را در گاردین ببینید

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *