به گزارش رکنا، دکتر روح‌الله شکری رئیس مرکز بهداشت آبادان  اظهار نمود: مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی ملزم به رعایت دستورالعمل های بهداشتی از جمله بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و تجهیزات می باشند. 

دکتر شکری افزود: در همین راستا یک باب نانوایی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و مصرف جوش شیرین، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شد و پرونده متخلف بهداشتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید. 

این مقام مسئول با اشاره به نقش و مشارکت مردم در نظارت بهداشتی در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در سطح شهرستان آبادان تاکید نمود: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به شماره ۱۹۰ اطلاع رسانی نمایند و با قید فوریت با متصدیانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی بی توجه باشند، برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت مراکز آنها جلوگیری می شود. 

علی رنجکش

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *