شرکت هیمالیا نزدیک به پنجاه سال است که فعالیت خود را در قالب تولید دستگاه های برودتی خانگی و صنعتی آغاز نموده و کیفیت محصول خود را با استفاده از طراحان خلاق روز به روز بهترکرده است. کارخانه ی هیمالیا در شهرک صنعتی نظرآباد در البرز واقع است.این شرکت از کمپرسورهای کره ای و چینی در ساخت یخچال های خود بهره می برد.

یخچال فریزر های دو قلوی هیمالیا یکی از محبوب ترین محصولات این شرکت به حساب می آید.این محصول با توجه به گنجایش بسیار خوب،امکاناتی مانند آب سرد کن و یخ ساز،طراحی شیک و جذاب و مدرن،سیستم برفک زدایی اتوماتیک کامل یا دیفراست…توجه بسیاری از مشتریان را جلب کرده است.

تیم آیروم سرویس با تجربه ای چند ساله در تعمیر یخچال در ارومیه ، لیستی از خطاهای معروف یخچال هیمالیا را در این مقاله معرفی کرده ایم . شما می توانید برای تعمیرات یخچال هیمالیا در ارومیه با تیم آیروم سرویس در ارتباط باشید.

عمل دیفراست

به ازایی هر ده ساعت کارکرد کمپرسور يكبار عمل دیفراست انجام می شود. در زمان دیفراست یک المنت اصلی ۱۶۵ وات روی اواپراتور و یک المنت ۲۰ وات داخل سینی آبریز ( زیر زیر اواپراتور ) روشن میشود تا دمای محدوده اواپراتور به بالای ۱۰°C برسد. سپس المنت ۱۶۵ وات خاموش شده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر المنت ۲۰ وات روشن می ماند تا کلیه آبهای حاصل از ذوب برفک خارج شود. سپس مجدداً کمپرسور روشن شده و به حالت قبلی باز می گردد.

علائم و هشدارها

چنانچه بنا به دلایلی دمای داخل فریزر نوفراست به مقداری کمتر از ۱۰ سانتیگراد برسد آلارم دستگاه فعال خواهد شد همچنین چنانچه درب فریزر بیش از دو دقیقه باز بماند آلارم  دستگاه به صدا در خواهد آمد. برای قطع صدا کافیست که کلید mute فشار داده شود.

به طور کلی می توان گفت یخچال فریزر هیمالیا بهترین یخچال تولید شده درایران هستند که در رقابت با محصولات مشابه خود در جهان است اگر قصد خرید یخچال دارید پیشنهاد ما در مرحله اول بدون شک یخچال فریزر هیمالیا می باشد.

اما این دستگاه هم به مانند تمامی دستگاه های برودتی ساخته شده در جهان می تواند بعد از مدتی دچار مشکلاتی شود و برد هوشمند نصب شده بر روی این یخچال و فریزر ها می تواند با نشان دادن حروف و اعدادی کار شما را برای پیدا کردن ایراد دستگاه آسان تر بکند.

در ادامه میخواهیم تمامی خطاهای یخچال فریزر هیمالیا را بررسی کنیم تا در صورت بروز مشکل بتوانید ایراد یخ=ال خود را فوری پیدا و رفع کنید.

ارور و خطاهای یخچال فریزر هیمالیا مدل آاگ

F1: وجود اشکال در سنسور داخل كابين فريزر

چنانچه در سنسور موجود در داخل کابین اشکالی به وجود بیاید این خطا روی نمایشگر شما نشان داده می شود.

F2: اتصالی سنسور داخل کابین فریزر

اگر ارتباط بین سنسور و برد دستگاه دچار اتصال و قطع و وصل شود این خطا دیده می شود.

F3: وجود اشکال در سنسور اواپراتور

گاهی مشکل با تویض سنسور حل نمی شود.در این صورت باید سوکت های رابطی که بین سنسور و برد را چک کنید احتمالا اتصال خوبی برقرار نمی شود.

F4: اتصالی سنسور اواپراتور

چنانچه طی یک زمان معین فریزر به دمای مورد نظر نرسیده و عمل قطع و وصل انجام ندهد و بطور یکسره کار ،کند این هشدار ظاهر خواهد شد.

خطای یخچال فریزر مدل بتا

F1: این خطا زمانی رخ می دهد که در سنسور اواپراتور شما ایرادی وجود داشته باشد.

شما می توانید بعد از بررسی اتصالات سوکت های سنسور،با اهم گیری سنسور دما به خرابی یا سالم بودن آن پی ببرید و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.معمولا سنسور یخچال فریزر های هیمالیا در دمای 25درجه 10کیلو اهم می باشد.در مواردی ممکن است ایراد از برد الکترونیکی دستگاه باشد که در این صورت باید تعمیرکار برد مشکل آن را رفع کند.

F2: این خطای یخچال هیمالیا نیز مشابه خطای قبلی می باشد.درصورت بروز این ارور شما می توانید سنسور کابین را اهم گیری کرده و در صورت مغایرت با اهم یک سنسور سالم هیمالیا،آن را با رعایت اصول تعویض کنید.

F3: در صورت نمایش این خطا بر روی نمایشگر دستگاه خود با تکنسین مجرب تماس بگیرید.این خطا می تواند علاوه بر خرابی سنسور،ایرادی در مدار را نیز هشدار دهد.

F4: این ارور نیز مانند ارور قبلی نشان از اشکال در سنسور کابین یخچال فریزر دارد.

E1: اگر فن دستگاه شما دچار خرابی یا ایراد جزئی دیگری شده باشد این خطا نمایش داده می شود.البته گاهی ممکن است اشکال از برد باشه که فرمان کار را به فن یخچال یا فریزر نمی دهد.

E2: احتمال خرابی در فن یخچال فریزر باعث بروز همچین اروری در دستگاه می شود.اگر به این خطا بی توجهی کنید ممکن است برد یخچال دچار ایرادات جدی تر شود.

E3:احتمال خرابی در فن کندانسور وجود دارد.اگر مدت زیادی دستگاه بدون فن کندانسور کار کند احتمال سوختن موتور کمپرسور بسیار بالاست.

E6: عدم وجود سرما در داخل یخچال باعث نمایش این خطا می شود.همچنین خرابی دمپر نیز می تواند علت این ارور باشد.

H1: خرابی المنت یا هیتر دلیل بروز این ارور می باشد.برای اطمینان باید قبل از تعویض المنت را اهم گیری کنید، اگر هیتر دستگاه خراب شود دیفراستی شکل نخواهد گرفت و در نتیجه با انباشته شدن برفک،سرمایش از کابین یخچال گرفته می شود.

H2: سوختگی المنت کف یا هیتر سینی باعت بروز این خطا می شود.در این مورد نیز می توانید با اهم گیری المنت کف از خرابی این قطعه مطمئن شوید.اگرهیتر سالم بود می تواند مشکل از برد باشد.

H3: این مشکل می تواند از المنت یا هیتر اواپراتور باشد.برای رفع این مشکل می توانید سنسور و برد را چک کنید.

H4: احتمال سوختگی المنت کف سینی

C1: چنانچه با این خطا مواجه شدید کمپرسور یخچال را بررسی کنید.اگر اتصالات آن درست بود احتمال خراب شدن موتور کمپرسور بالاست.

C2: اگر دمای داخل کابین به حد مورد نظر نرسد این خطا نمایش داده خواهد شد.گرم بودن داخل یخچال علت های زیادی می تواند داشته باشد.نشتی گاز،خرابی رله یا اورلود کمپرسور،خرابی برد،مشکل در سیم کشی دستگاه،خرابی سنسور،خرابی فنفدمپر و …می تواند از علل بروز این اتفاق باشد.

L2: این خطا مربوط به بخش چراغ و روشنایی می باشد.اگر با تعویض لامپ مشکل رفع نشد،احتمالا ایراد از بخش تغذیه برد می باشد.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *