به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، استفاده دوباره از روغن پختوپز ممکن است طبیعی بهنظر برسد و بیشتر برای جلوگیری از هدررفتن روغن انجام میشود، اما بهگفته کارشناسان بهداشت، استفاده مجدد از روغن پختوپز برای چندین بار ممکن است فکر خوبی نباشد.
گرمکردن و استفاده دوباره از یک روغن برای چندین بار ممکن است منجر به مشکلات جدی برای سلامتی شود؛ نتایج تحقیقات در مجله تغذیه و متابولیسم، روغنهای دوباره گرم شده را به افزایش استرس اکسیداتیو و نشانگرهای التهابی مرتبط میکند.
یک مطالعه روی موشها نشان داد که مصرف طولانی مدت روغن، تخریب عصبی را تسریع میکند و نشانگرهای سلامت مغز بهدلیل تجمع مواد سمی رو به وخامت میروند.
خطرات مرتبط با انسان شامل مشکلات قلبی و عروقی ناشی از عدمتعادل کلسترول، آسیب کبدی، فشار خون بالا، آلزایمر و سرطانهایی مانند سرطان سینه و روده بزرگ میشود.
source