مدیر نظارت و ارزشیابی مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش:

هدف گروه های نظارتی، بهبود کیفیت روند اجرای مصوبات شورای عالی است

مدیر نظارت و ارزشیابی مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش گفت: هدف اعزام گروه های نظارتی شورای عالی آموزش و پرورش به استان ها، شناسایی موانع و محدودیت ها و بررسی چگونگی اجرای مصوبات و بهبود کیفیت آنهاست.

داود فروتن زاد، مدیر نظارت و ارزشیابی مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش در جلسه اعتباربخشی مصوبات این شورا اظهار کرد: در راستای ایفای نقش نظارتی سازمان اداری دبیرخانه شورای عالی و عمل به مأموریت نظارت برحسن اجرای مصوبات (موضوع: ماده 1 قانون تشکیل شورای عالی آموزش و پرورش)، فرایند تهیه و تدوین گزارش نهایی نظارتی مصوبات سال تحصیلی 1403- 1402در دستورکار واحد نظارت دبیرخانه شورای عالی قرار گرفته است. 

وی با تاکید بر نقش مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش در کیفیت بخشی به نظام آموزشی کشور افزود: هر ساله چند مصوبه مهم و کاربردی شورای عالی آموزش و پرورش توسط یک گروه فنی و تخصصی انتخاب و با اعزام گروه های نظارتی به استانها از چگونگی اجرای مصوبات این شورا گزارش تهیه می شود.

مدیر نظارت و ارزشیابی مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش عنوان کرد: گزارش نظارتی مصوبه 634 «اساسنامه مدارس شبانه روزی» پس از جمع‌بندی و اعتبارسنجی در کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی؛ گزارش نظارتی حسن اجرای آن به مراجع ذیصلاح ارائه شد.

فروتن زاد اظهار داشت: وضعیت اجرای مصوبه 895 «آیین‌نامه کلاس‌های چندپایه» که با اعزام گروه های نظارتی به استان ها تهیه شده بود مورد بررسی قرار گرفت که پس از جمع بندی و برگزاری جلسات اعتبارسنجی در صحن شورای عالی ارائه شد. 

وی افزود: در جلسه ای که با حضور نمایندگان حوزه‌های ستادی آموزش‌وپرورش، وزارت امورخارجه و وزارت کشور و همچنین اعضای کمیسون ارزشیابی و صاحب‌نظران حوزه تعلیم و تربیت برگزار شد. دستاوردها و چالش‌های اجرای مصوبه «ارزشیابی مدارک تحصیلی مدارس کشورهای خارجی» مورد بررسی و پیشنهادهایی برای حوزه‌های اجرا و سیاست‌گذاری مطرح شد. 

مدیر نظارت و ارزشیابی مصوبات شورای عالی در ادامه ابراز کرد: در طی این فرایند، گزارش نظارتی مصوبه 38 کمیسیون معین شورای عالی«ارزشیابی مدارک تحصیلی مدارس کشورهای خارجی» پس از بررسی وضعیت اجرا در استان‌های چهارمحال‌وبختیاری‌، سمنان، زنجان، فارس، قزوین، قم، گیلان و بررسی چگونگی ایفای نقش کمیسیون ارزشیابی و جمع‌آوری داده‌ها از 25 استان، مورد بررسی و اعتبارسنجی قرار گرفت. 

فروتن زاد اضافه کرد: این گزارش پس از انجام کارهای کارشناسی و تخصصی در کمیسیون معین در صحن علنی شورای عالی آموزش‌وپرورش ارائه می شود.

مدیر نظارت و ارزشیابی مصوبات شورای عالی تاکید کرد: هدف از نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش کمک به بهبود روند نظام تعلیم و تربیت کشور و بر طرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت مصوبات این شورا است.

فروتن زاد در پایان تاکید کرد: نسخه هایی از این گزارش ها در اختیار مراجع ذیصلاح جهت انجام اقدامات قانونی قرار می‌گیرد.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *