به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین از seniorstridehomecare ، برخی از مواد غذایی مشکوک به افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر عبارتند از:

۱. گوشت قرمز

محققان توصیه می‌کنند مصرف گوشت قرمز را، به دلیل دارا بودن آهن، به یک یا دو بار در هفته محدود کنید. آهن تمایل به تجمع در ماده خاکستری مغز دارد، جایی که اختلال شناختی در ابتدا در آن ایجاد می‌شود.

۲. کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده

سالمندانی که غذاهای غنی از کربوهیدرات می‌خورند، چهار برابر بیشتر در معرض ابتلا به آلزایمر هستند. نان، ماکارونی و مشتقات آنها باعث افزایش قابل توجه گلوکز و انسولین می‌شود. افزایش شدید و سریع قند خون باعث می‌شود که لوزالمعده انسولین بیشتری ترشح کند و به عروق خونی شکننده مغز آسیب برساند.

۳. غذاهای حاوی کلسترول بالا

مطالعات نشان می‌دهد که کلسترول بالا در ایجاد آلزایمر مؤثر است. دانشمندان دریافته‌اند افرادی که در دوران میانسالی به طور مزمن کلسترول خون بالا داشتند، سه برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر در سال‌های پیری بودند.

۴. گلوتن

در برخی افراد، سیستم گوارشی گلوتن را به عنوان یک ماده مضر یا یک تهدید شناسایی می‌کند. به این ترتیب، التهاب رخ می‌دهد و در سراسر بدن، از جمله مغز گسترش می یابد. گمان‌ها بر این است که واکنش نامطلوب به گلوتن منجر به آسیب دیدن نورون می‌شود.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *