بیل گیتس، یکی از بنیان‌گذاران شرکت مایکروسافت، می‌خواهد تا بیست سال دیگر ۹۹ درصد از ثروتش را ببخشد. او قصد دارد ثروتش را از طریق خیریه‌اش ببخشد تا این بنیاد در سال ۲۰۴۵ به کارش پایان دهد.

نمودار ثروت بیل گیتس

منبع تصویر، Gatesnotes

توضیح تصویر، نمودار ثروت آقای گیتس در طول زمان که بخش گذشته‌ی آن کامپیوتری است و قسمت آینده را با دست کشیده

او نموداری را در کنار مقاله چاپ کرده که نشان می‌دهد ثروتش از دهه هشتاد میلادی چطور رشد کرده و تا سال ۲۰۲۵ وضع به چه شکل بوده است. او دستی پیکانی کشیده که نشان می‌دهد از ثروت ۱۰۸ میلیاردی کنونی قرار است در ۲۰۴۵ به صفر برسد.

آقای گیتس و «پل آلن»، شرکت مایکروسافت را در سال ۱۹۷۵ تاسیس کردند. این شرکت خیلی زود به قدرت بلامنازع در زمینه نرم‌افزارهای کامپیوتری و صنعت تکنولوژی تبدیل شد. او اما به تدریج از شروع قرن ۲۱ میلادی از کارهای این شرکت کنار کشید. در سال ۲۰۰۰ از مدیرعاملی و در ۲۰۱۴ از ریاست هیئت مدیره.

او می‌گوید که الگویش خیران ثروتمندی همچون «وارن بافت» هستند. منتقدانش اما می‌گویند که او هدفش از کارهای خیر فرار از پرداخت مالیات است و چندان تاثیری هم بر وضعیت سلامت در جهان نداشته است.

روز پنجشنبه او در یک پست وبلاگی نوشت که «بعد از مرگم مردم چیزهای زیادی درباره من خواهند گفت اما می‌خواهم کاری کنم کسی نگوید «او ثروتمند مرد. »

آقای گیتس گفته که بنیادش تا به حال صد میلیارد دلار برای سلامت و پروژه‌های توسعه هزینه کرده، احتمالا با توجه به تورم و نوسان‌های بازار بورس، می‌تواند دویست میلیارد دلار دیگر هم تا دو دهه‌ی آینده خرج کند.
آگهی

او در یادداشتش به نوشته‌ای از اندرو کارنگی اشاره کرده که در سال ۱۸۸۹ نوشته شده و «انجیل ِ ثروت» نام دارد. کارنگی در این نوشته می‌گوید افراد دارا وظیفه دارند ثروتشان را به جامعه باز گردانند.
ا

آقای گیتس این بخش از نوشته‌ی کارنگی را هم آورده که می‌گوید: «اگر کسی ثروتمند از دنیا برود، بی‌آبرو مرده است.»تازه‌ترین وعده‌ی آقای گیتس این است که با سرعت بیشتری دارایی‌اش را ببخشد. او و همسر سابقش، ملیندا، ابتدا قصد داشتند بنیادی تاسیس کنند که تا دهه‌ها بعد از مرگشان همچنان کار کند.

بی‌بی‌سی در گفت‌وگویی با آقای گیتس دلیل تغییر برنامه‌شان را پرسیده و او در پاسخ گفته که تا بیست سال آینده آدم‌های پول‌دار دیگری هستند که بتوانند به فکر مشکلات آن روزهای مردم باشند.

او می‌گوید که مسئله فوریت است: «اگر ما نخواهیم که همیشگی و ماندگار باشیم می‌توانیم پول بیشتری خرج کنیم و می‌دانم که این پول‌ها صرف کارهایی می‌شود که با ارزش‌های من هم‌راستا هستند. »بنا به محاسباتی که شبکه بلومبرگ انجام داده، آقای گیتس که پنجمین فرد ثروتمند جهان است اگر ۹۹ درصد از دارایی‌اش را هم ببخشد باز هم میلیاردر خواهد بود.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *