حساب برخی از کاربران چینی و کرۀ شمالی درOpenAI مسدود شد

شرکت مالک مدل هوش مصنوعی اعلام کرد که تعدادی از حساب‌های مرتبط با کاربرانی از کشورهای چین و کرۀ‌شمالی را به دلیل نگرانی از کاربرد فناوری این مدل هوش مصنوعی توسط آن‌ها برای به مخاطره انداختن امنیت آمریکا و متحدانش و تأثیرگذاری منفی روی افکار عمومی مردم چین و کرۀ شمالی مسدود و حذف کرده است.

دولت آمریکا پیشتر دربارۀ احتمال استفادۀ چین از هوش مصنوعی برای سرکوب مردم خود، انتشار اطلاعات نادرست و تضعیف امنیت ایالات متحده و متحدانش ابراز نگرانی کرده بود و اقدام اخیر OpenAI را می‌توان قدمی در همین راستا دانست.

 سیاست‌مداران و مدیران فناوری آمریکایی مدعی هستند که توانایی‌های مدل‌های زبانی هوش مصنوعی مانند OpenAI می‌تواند بدل ابزاری در دست حکومت‌های اقتدارگرا مانند چین شود تا ضمن سرکوب مردم خود، منافع آمریکا و متحدان این کشور را به خطر بیاندازند! شرکت مالک OpenAI مدعی شد که برای شناسایی این حساب‌ها از ابزارهای هوش‌مصنوعی استفاده کرده است اما در عین حال در اطلاعیۀ این شرکت هیچ اطلاعاتی وجود ندارد که مشخص کند، چه تعداد حساب و در چه بازۀ زمانی شناسایی و مسدود شده است.

 براساس اطلاعات منتشر شده، درخواست نگارش مقاله‌ای به زبان اسپانیایی ضد منافع آمریکا از ChatGPT و انتشار آن به نام یک شرکت چینی در رسانه‌های اصلی آمریکای لاتین یکی از علل مسدود شدن حساب کاربری این افراد بوده است.

 شرکت OpenAI علت مسدود شدن گروهی دیگر از حساب‌های کاربری که احتمالاً مربوط به کاربران کشور کرۀ شمالی بوده‌اند، عنوان کرده است که این دسته از حساب‌ها رزومه‌های غیرواقعی ایجاد می‌کردند تا امکان مشغول شدن در شرکت‌های غربی را به کمک آن پیدا کنند! دسته دیگری از حساب‌های ChatGPT که مسدود شده‌اند، براساس ادعای OpenAI مربوط به یک کلاهبرداری مالی در کامبوج بوده‌اند و مدل هوش مصنوعی این شرکت را برای ترجمه و تولید نظرات غیرواقعی در رسانه‌های اجتماعی مانند ایکس و فیسبوک به کار برده‌اند.

دولت ایالات متحده نگرانی‌هایی را در مورد استفاده احتمالی چین از هوش مصنوعی برای سرکوب جمعیت خود، انتشار اطلاعات نادرست و تضعیف امنیت ایالات متحده و متحدانش ابراز کرده است.

استفاده‌های نادرست از هوش مصنوعی و مدل‌های زبانی آن موضوع غلطی نیست و همواره امکان دارد که برخی کاربران از امکانات آن برای فعالیت‌های مخرب استفاده کنند بنابراین مقابله با استفاده‌های نادرست از هوش مصنوعی توسط شرکت‌های توسعه دهنده نیز امری ضروری به نظر می‌رسد اما آمریکا و شرکت‌های فناوری مرتبط با آن در هوش مصنوعی نیز نگاه جانبدارانه و سودجویانه‌ای دارند به نحوی که خود استفاده‌های نادرستی از فناوری می‌کنند و منافع دیگر ملل را به خطر می‌اندازند اما اتخاذ رویکرد مشابه و تهدید منافع خود از سوی سایر کشورها را بر نمی‌تابند.

مدارک محکمی که اخیراً توسط رسانه‌های رسمی و غیر رسمی و حتی سربازان رژیم صهیونیستی منتشر شده است، نشان می‌داد که چطور شرکت‌های فناوری آمریکایی به ارتش رژیم صهیونیستی کمک می‌کردند تا غیرنظامیان را در جریان عملیات نظامی خود در غزه، لبنان و کرانۀ باختری هدف قرار دهند.

آمریکا البته در سایر حوزه‌های فناوری نیز رویکردی مشابه دارد، برای در حوزۀ رسانه‌های اجتماعی سال‌ها از ایکس، یوتیوب و نشان‌های تجاری مرتبط با شرکت متا جهت هدایت افکار عمومی کشورهای مختلف برای تأمین منافع آمریکا استفاده کرد، اما دربارۀ تیک‌تاک با وجود این که تمام زیرساخت‌های مرتبط با کاربران آمریکایی در تگزاس مستقر بود و کارمندان آمریکایی تحت نظارت اوراکل نسبت به مدیریت آن اقدام می‌کردند، اما فقط به دلیل احتمال دسترسی چین به اطلاعات آمریکایی‌ها مصوبۀ فروش تیک‌تاک را به مرحلۀ اجرا رساندند و حالا ترامپ هم فقط به بایت دنس فرصت داده است تا مذاکرات برای واگذاری اجباری سهامش را به نتیجه برساند.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *