حواس‌مان باشد کجا را پاتوق می‌کنیم!، تتلو، تیتر گاردین شد، فریدون شهبازیان کدام آهنگ را بهترین اثر خود می‌دانست؟، برنامه مورد انتقاد هادی عامل از آنتن تلویزیون حذف شد، مرگ تخیل یا شبیه‌سازی خلاقیت، گُرزِ «بهرام دوم» فروریخت!، تخلفی که در «شهر ری» درحال وقوع است، وعده ۳ ماهه برای تصویب سند «توسعه بازی‌های رایانه‌ای» و … از جمله اخبار فرهنگی هنری این هفته بودند.

به گزارش ایسنا، مراسم افتتاحیه چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر شامگاه سه شنبه ۲ بهمن ماه با حضور جمعی از هنرمندان با بزرگداشت فریده مجد، هوشنگ هیهاوند، فریبا متخصص، محمود پاک نیت و جشن تولدی برای بهزاد فراهانی و اکبر زنجانپور همراه شد.

حواس‌مان باشد کجا را پاتوق می‌کنیم!

این روزها در مجاورت مترو تئاتر شهر پاتوقی به عنوان «قرار وسط شهر اینجاست» ایجاد شده؛ مکانی که گفته می‌شود برای گفتگوهای صمیمانه تعریف شده است.

نقش‌هایی به یادمادنی از شهاب حسینی، پرویز پرستویی و ترانه علیدوستی

در دهه سوم جشنواره فیلم فجر پرویز پرستویی، شهاب حسینی و ترانه علیدوستی از پرکارترین بازیگرهایی بودند که در چند فیلم نقش‌هایی ماندگار خلق کردند و برای آن نقش‌ها سیمرغ بلورین بهترین بازیگری را هم به خانه بردند.

تتلو، تیتر گاردین شد

خبرهای جدید درباره محاکمه امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو به صفحه نخست وب‌سایت نشریه گاردین رسید.

فریدون شهبازیان کدام آهنگ را بهترین اثر خود می‌دانست؟

بنابر آنچه دوستان فریدون شهبازیان می‌گویند، این هنرمند بر این باور بود که بهترین اثرش آلبوم «جام تهی» با صدای محمدرضا شجریان بود و حتی بر این باور بود که بهترین آثارش در همکاری با شجریان بودند و در سال آخر زندگی خود به همسرش گفته بود که هیچ‌کس نباید این آهنگ‌ها را بخواند؛ چراکه آنها مختص خود شجریان هستند.

مروری بر پُرسروصداترین تبلیغات فیلم و سریال‌ها

ایده تبلیغاتی دلهره‌آور مجموعه «ازازیل» که در هفته‌های اخیر حواشی زیادی هم به دنبال داشت، اولین کارزار تبلیغاتی جنجالی سریال‌های ایرانی نبود. با این همه این قبیل تبلیغات همچنان در کشورمان تازگی دارد و در مواردی که بدون بهره‌گیری از نگاه‌های کارشناسی افراد متخصص و بی توجه به فرهنگ و باورهای مخاطب ایرانی ساخته شده، حتی اثر معکوس داشته است.

بازگشت «جناب خان» پرونده «خندوانه» را دوباره باز کرد

برنامه تازه شبکه نسیم تنها پس از پخش قسمت‌های ابتدایی، به علت آنچه از سوی مخاطبان و کارشناسان شباهت‌های ساختاری و محتوایی با «خندوانه» عنوان می‌شود، خبرساز شده است.

برنامه مورد انتقاد هادی عامل از آنتن تلویزیون حذف شد

بازپخش برنامه جنجالی شبکه افق سیما که در روزهای گذشته حاشیه‌هایی را با خود به همراه داشت، هفته گذشته از آنتن شبکه افق حذف شد.

مرگ تخیل یا شبیه‌سازی خلاقیت

مزدک پنجه‌ای معتقد است: در وضعیت «متاورس» مرز میان خیال و واقعیت محو می‌شود و آنچه پیش‌تر در ذهن وجود داشت، به‌صورت عینی در دسترس قرار می‌گیرد و انسان نیازی ندارد تصاویر ذهنی خود را به‌تدریج شکل دهد، این مسئله ممکن است موجب کاهش فعالیت ذهنی مرتبط با تخیل و در نهایت مرگ تدریجی آن شود.

چرا اول بهمن روز خاقانی شروانی شد؟

محمدرضا ترکی می‌گوید: اوّل بهمن دقیقا روز درگذشت خاقانی است و به این اعتبار این روز به‌عنوان روز بزرگداشت خاقانی پیشنهاد و پذیرفته شده است.

تأثیر تغییر گرایش‌های سیاسی بر جایزه جلال

مجید قیصری می‌گوید: جایزه ادبی جلال آل‌احمد گران‌ترین جایزه ملی ایران است و جایگاه مناسبی دارد، اما متاسفانه به دلیل تغییر دولت‌ها و در نتیجه تغییر گرایش‌های سیاسی، شاهد اوج و فرودی در انتخاب‌هایش هستیم.

«مهمان ویژه» در نمایشگاه کتاب چه می‌کند؟

انتخاب کشور مهمان ویژه در نمایشگاه کتاب، از چالش‌هایی است که همیشه وزارت ارشاد با آن مواجه بوده است و معمولا اعلام «مهمان ویژه» با فاصله زمانی اندکی از نمایشگاه انجام می‌شود اما مسئله این است کشور مهمان ویژه چه نقشی در نمایشگاه ایفا می‌کند و چرا تاکنون گزارش شفافی از عملکرد مهمانان ویژه نمایشگاه کتاب ارائه نشده است؟

آقایان! زادروز فردوسی مشخص نیست

چندسالی است برخی از دوستداران فردوسی گفته‌اند، اول بهمن‌ماه «زادروز فردوسی» است، موضوعی که توسط شاهنامه‌پژوهان رد شده است و تأکید دارند، زادروز فردوسی مشخص نیست اما شهرداری تهران در آگهی‌نمای شهری خود، زادروز فردوسی را تبریک گفته است.

سفر با این تورم و گرانی دیگر مقرون‌به‌صرفه نیست

رئیس جامعه هتلداران ایران با اشاره به کاهش حجم سفر در بسیاری از شهرهای کشور در ماه‌های اخیر و ضرورت طراحی و اجرای بسته‌های سفر ارزان‌قیمت، گفت: درحالی که بسیاری از مسافران خارجی را از دست داده‌ایم، گرانی و تورم هم به مردم خودمان اجازه نمی‌دهد خیلی سفر بروند.

گُرزِ «بهرام دوم» فروریخت!

بخش زیادی از گُرزِ اَسبِ سنگ‌نگارۀ بهرام دوم ساسانی در تنگ چوگانِ کازرون که پیشتر آسیب دیده و مرمت شده بود، فرو ریخت.

چرا روی بافت‌های «سمنان» و «دامغان» دست گذاشته‌اند؟

سناریوی بازنگری در حریم بافت‌های تاریخی این‌بار «سمنان» و «دامغان» را هدف قرار داده است؛ شهرهایی که با تاریخ و فرهنگ غنی خود شناخته می‌شوند و به گفته مسئول ثبت آثار استان سمنان اگرچه بازنگری حریم در بخش‌هایی از آن‌ها امکان‌پذیر است اما بازنگری گسترده محدوده این بافت‌ها به منزله نابودی هویت آن‌ها خواهد بود.

تخلفی که در «شهر ری» درحال وقوع است

مدیر پایگاه ملی ری گفت: باوجود ابلاغ نامه توقف پروژه «پروژه بام ری» از سوی وزارت میراث فرهنگی، شهرداری ری درحال انجام دخل و تصرف گسترده و بدون مجوز و خلاف قانون در اثر ملی «کوه نقاره‌خانه» و «گورستان تاریخی زیرین» با ۱۱۸ اثر برج ـ آرامگاه تاریخی، است.

سرنوشت «کارخانه جَنوبْ» پس از یک خواب طولانی

کارخانه ریسندگی و بافندگی جَنُوبْ که بیش از ۷۰ سال پیش در یزد برپا شده و در سال ۱۳۵۷ با حکم دادگاه انقلاب مصادره شده، اینک قرار است پس از گذشت ۴۶ سال که وضعیت مشخصی نداشت و بیش از دو دهه متروک مانده بود، به «موزه تار و پود» و محلی برای نمایش قالیچه‌ها و پارچه‌های تاریخی تبدیل شود.

موانع تولید نسل چهارم عروسک‌های دارا و سارا

تقریبا ۲۸ سال از شکل‌گیری ایده ساخت عروسک‌های دارا و سارا و حدود ۲۵ سال از تولید نسل اول این عروسک‌ها می‌گذرد؛ روندی پر فراز و نشیب که در نهایت سبب تولید سه نسل از این عروسک‌ها شد و حالا با وقفه‌ای چندساله، کانون پرورش فکری قصد دارد به معرفی مجدد و بازارپردازی این عروسک‌ها بپردازد و معاون تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر اینکه فعلا تولید انبوه در اولولیت‌ها نیست، توضیحاتی در این زمینه ارائه کرد.

وعده ۳ ماهه برای تصویب سند «توسعه بازی‌های رایانه‌ای»

تغییر اساسنامه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و نگارش سند درباره این بازی‌ها از مهم‌ترین موضوعات پیرامون بازی‌های دیجیتال است؛ دو نکته کلیدی که یکی از آنها مدت‌ها و دیگری به تازگی به امید رفع چالش‌های این حوزه مطرح شده‌اند، اما پیرامون هر دو نیز نظرات متفاوتی مطرح می‌شود که رئیس امور رسانه و فضای مجازی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به تشریح آنها پرداخته و وعده‌ای سه ماهه برای تصویب سند «توسعه بازی‌های رایانه‌ای» داده است.

اصلاح اساسنامه بنیاد بازی‌های رایانه‌ای؛ تغییر نام و افزایش وظایف دردی دوا نمی‌کند!

بحث تغییر اساسنامه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای مدتی است که مطرح شده است و علی‌رغم مهلت قانونی سه ماهه برای بازنگری اساسنامه، اما به دلیل تغییر دولت و مدیران دولتی این موضوع با تاخیری تقریبا ۸ ماهه روبرو شده است؛ موضوعی که روند اجرایی شدن آن در تدوین و ابلاغ سند «توسعه بازی‌های رایانه‌ای» نیز تاثیرگذار خواهد بود و باید با سرعت بیشتری پیگیری شود.

 

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *