یکشنبه، 23 دی 1403 ساعت 07:052025-01-12فرهنگي


اگر فیتز جرالد، خیامِ ما را به انگلیسی زبانان شناساند آلبوم رباعیات خیام با موسیقی شهبازیان و صدای شاملو و آوای شجریان خیام را دوباره به خود ما فارسی زبانان معرفی کرد و حالا هر سه «شین» به حکیم عمر خیام پیوسته اند.

–    آن قدر موسیقی شهبازیان با این رباعی خوش نشسته که برای هر که تنها یک بار شنیده باشد یادآور همان رباعی است و این گونه است که می توان گفت اگر فیتز جرالد خیام ما را به انگلیسی زبانان شناساند این آلبوم هم دوباره خیام را به خود ما فارسی زبانان معرفی کرد و هر سه با هم نقش دارند: سه شین  که حالا هر سه به حکیم عمر خیام پیوسته اند.

 این همه تأکید و توقف بر آلبوم رباعیات خیام به خاطر این نیست که فریدون شهبازیان بر آن متوقف است و اگر قرار بر یادآوری نقش های دیگر او باشد نباید فراموش کرد بعد از پیروزی انقلاب که موسیقی در هاله ای از ابهام قرار گرفت حضور او در نهادهای موسیقی به رفع سوء تفاهم ها یاری فراوان رساند.

عبارت به اهتمام فریدون شهبازیان که روی برخی از آلبوم های مشهور نشسته هم تضمین کنندهٔ کیفیت بود هم بهانه را از دست مخالفان می گرفت و از این نظر هم خدمتی بزرگ انجام داد.

   برای او موسیقی ایران مهم بود و تعصبی بر سبک و خوانندهٔ خاص نداشت و چون نام او یادآور شجریان شده بود وقتی برای دیگری می ساخت به او هم اعتبار می داد چ


برچسب ها: خیام – فریدون شهبازیان – موسیقی – رباعیات خیام – رباعی – آلبوم – عمر خیام


آخرین اخبار سرویس:



فریدون شهبازیان؛ خاموشیِ خُنیاگر خیام

فریدون شهبازیان؛ خاموشیِ خُنیاگر خیام




همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.


source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *