به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری،  دورریز غذا، یکی از چالش‌های جدی زیست‌محیطی است که تأثیرات گسترده‌ای بر منابع طبیعی و پایداری منابع دارد. طبق آمار جهانی، حدود یک‌سوم غذای تولید شده به هدر می‌رود؛ درحالی‌که این غذاها برای تولید به منابع ارزشمندی نیاز دارند. آب، یکی از مهم‌ترین این منابع است.

تولید هر کیلوگرم غذا به صدها لیتر آب نیاز دارد؛ برای مثال، تولید یک کیلوگرم گوشت گاو به بیش از ۱۵هزار لیتر آب نیازمند است. وقتی غذایی را دور می‌ریزیم، درواقع مقادیر عظیمی از آب شیرین را نیز هدر می‌دهیم که می‌توانست در موارد حیاتی دیگر استفاده شود؛ همینطور خاک و مواد مغذی موجود در آن.

کشاورزی بی‌رویه و تولید غذای اضافی برای پاسخ به تقاضاهایی که بخشی از آن به هدر می‌رود، باعث کاهش کیفیت خاک، فرسایش آن و حتی تخریب زیستگاه‌های طبیعی می‌شود. با کاهش دورریز غذا می‌توانیم سهمی در حفظ محیط‌زیست برای نسل‌های آینده داشته باشیم.

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *