ساعت 24 – دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان با اشاره به مشکلات صنعت سیمان و تاثیر ناترازی‌های انرژی بر این صنعت، کاهش تولید را ناشی از قطعی‌های برق در تابستان و محدودیت‌های آن در نیمه دوم سال دانسته و اعلام کرد که این مشکلات سبب شده تا جایگاه صنعت سیمان ایران در دنیا از ششم به هشتم برسد.

به گزارش ایسنا، بزرگداشت نود و یکمین سالروز صنعت سیمان و همچنین در کنار آن، نمایشگاه فن‌آوری‌های نوین در صنعت سیمان در محل هتل المپیک تهران آغاز شد؛ این همایش و نمایشگاه طی دو روز (۱۱ و ۱۲ دی ماه) با حضور فعالان صنعت سیمان برپاست.

در همایش و نمایشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین صنعت سیمان، آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در زمینه تولید سیمان، کاهش مصرف انرژی، کاهش آلودگی محیط زیست و افزایش کیفیت محصولات معرفی می ‌شود.

علی‌اکبر الوندیان- دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان- در این مراسم ضمن اشاره به تاریخچه صنعت سیمان در ایران، اظهار کرد: اولین کارخانه سیمان در سال ۱۳۱۲ با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰۰ تن احداث شد، اما اکنون ظرفیت تولید سیمان کشور به حدود سالانه ۸۹.۶ میلیون تن با فعالیت ۶۸ کارخانه سیمان در کشور رسیده است.

وی در ادامه ضمن تاکید بر چالش‌های ناشی از مشکلات این صنعت بزرگ، تصریح کرد: تولید سیمان دنیا به ۴.۱ میلیارد تن رسیده است و ایران در جایگاه ششم جهان قرار داشت، اما به دلیل ناترازی انرژی و کاهش تولید، متاسفانه به جایگاه هشتم رسیدیم. محدودیت برق در مرداد ماه امسال سبب توقف ۷۰ درصد از کوره‌های تولید سیمان شد که این تهدید، کوره‌ها را به سمت فصلی کار کردن سوق داده است. این درحالیست که محدودیت‌های برق در کنار در گاز در نیمه دوم سال، منجر به توقف ۳۰ درصد کوره‌ها در دی ماه سال جاری شده شده‌ است.

الوندیان در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر اهمیت سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف صنعت سیمان تاکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر، تولید RDF (پسماندهای پلاستیک و لاستیک)، طراحی و نصب تاسیسات ذخیره‌سازی سوخت، توسعه فن‌آوری‌های هوشمند و بهینه‌سازی مصرف آب از جمله فرصت‌های سرمایه‌گذاری هستند که می‌توانند نقش به‌سزایی در رشد و ارتقا جایگاه صنعت سیمان ایران داشته باشند. ناترازی‌های انرژی‌، دو پله جایگاه صنعت سیمان را کاهش داد

source

توسط argbod.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *